Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-11-30

Οι σύλλογοι δέχονται τρομερή πίεση

 

 Οι σύλλογοι δέχονται τρομερή πίεση από τις ξένες αθλήτριες και τους μάνατζερ τους που τους ζητάνε να ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει απ εδώ και πέρα αφού τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη συνεχίζονται κανονικά ενώ την ίδια στιγμή στην χώρα μας δεν μπορούν ούτε προπόνηση να κάνουν! 

του Στάθη Νικολούζου


Κάθε ημέρα που περνάει τα πράγματα χειροτερεύουν και η πίεση αρχίζει να μεγαλώνει αφού προστίθεται η πίεση και από αρκετές Ελληνίδες αθλήτριες που έχουν προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης.
Οι ομάδες αν τις κρατήσουν και δεν τις αφήσουν να πάνε στο εξωτερικό θα πρέπει να τις αποζημιώσουν σαν να έγινε κανονικά το πρωτάθλημα ενώ τα έσοδα της ομάδας θα έχουν μηδενιστεί.
Ο Γιώργος Καραμπέτσος πρέπει να λαμβάνει υπ 'όψιν του  και τα οικονομικά των ομάδων και όχι μόνο της ΕΟΠΕ.

Η κατάσταση στις ομάδες της Pre league είναι τραγική αφού δεν πρόλαβαν να δώσουν ούτε έναν αγώνα.

 Μόνο πλήρωσαν παράβολα, σπίτια, μηνιάτικα σε αθλήτριες και προπονητές, εμφανίσεις αθ΄λητικά ρούχα, αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσουν φέτος… και ως τώρα δεν έχουν καμία ενημέρωση πλην μιας ανακοίνωσης,  ούτε μια τηλεδιάσκεψη με κάποιον από τους διευθυντές ή από τους Ταγούς της ομοσπονδίας.
 

Ο Καραμπέτσος δεν κατάφερε να αγκαλιάσει τα σωματεία και προτίμησε να αγκαλιάσει τον Υφυπουργό που παρέλαβε 500 σωματεία και σήμερα τα ''νόμιμα'' σύμφωνα με τον ''ληξίαρχο υπουργό'', είναι 98!   Τα υπόλοιπα 400 είναι νόμιμα σύμφωνα με την Ελληνική δικαιοσύνη αλλά ''παράνομα'' σύμφωνα με τον ''Ληξίαρχο τοπογράφο''!

Οι ομάδες των volleyleague Γυναικών και της Preleague γυναικών- αντρών πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να δημιουργήσουν λίγκες! Το οφείλουν στις προσπάθειες που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads