Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-10-18

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ

 Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη!
Ο Προφήτης γράφει αυτό το κείμενο προς αποκατάσταση της αδικίας που γίνεται απέναντι στον προπονητή της Κηφισιάς!
Σε ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν πολλοί Έλληνες επαγγελματίες αθλητές που ζουν από το Volley και συμπεριλαμβανομένων των 30 περίπου ξένων παικτών που αγωνίζονται στην Volleyleague που και αυτοί ζούνε από το άθλημα έχουμε μόνο 2 προπονητές από τους 9 που αποκλειστικά ασχολούνται επαγγελματικά με το volley και δεν είναι άλλοι από τους Δαληκώστα και Ορφανό.
Να πάρουμε τους υπόλοιπους! Λοιπόν έχουμε δύο συνταξιούχους του Λιμενικού, έναν ασφαλιστή που κάνει τον προπονητή που και πού, έναν υποψήφιο μελλοντικό πολιτικό που κάνει και αυτός που και που τον προπονητή και τέλος δύο αποσπασμένους στην ΕΟΠΕ που σιγά μην ασχοληθούν φέτος με τις δραστηριότητες της ΕΟΠΕ όσο αναφορά την ανάπτυξη μιας και οι υποχρεώσεις τους δεν το επιτρέπουν!
Και εδώ φτάνουμε στο σημείο και λέμε γιατί κε. Καραμπέτσο δεν κάνετε απόσπαση τον κο. Ζαλμά ώστε οι ομάδες να βρίσκονται επι ίσοις οροις  στο πρωτάθλημα?
Δεν υπάρχει δικαιολογία για το αν μπορεί να αποσπαστεί έστω και ετεροχρονισμένα μιας και πριν από 1-2 χρόνια το έκανε ο κος. Πάτρας μεσούστης της περιόδου! Θα πρέπει ο κος Παπαδόπουλος της Κηφισιάς να το απαιτήσει από την ΕΟΠΕ για αποκατάσταση της αδικίας που γίνεται…
Το κακόμοιρο το volley δεν θα κερδίσει τίποτα από αυτό μιας και οι παραπάνω δεν θα ασχοληθούν και πολύ φέτος αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκαιο και παρά την αποστροφή του κου. Καραμπέτσου προς το πρόσωπο του κου. Ζαλμά πρέπει να γίνει η απόσπαση!
Δικαιοσύνη είναι η δίκαιη κατανομή της αδικίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads