Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-10-18

"ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ"

 


ΤΟ ΜΑΤΣ  της ημέρα θα γίνει στην Βέροια όπου οι γηπεδούχοι αναζητούν την επιβεβαίωση και την πρόκριση σε βάρος του ΠΑΟΚ .

Ενα παιγνίδι χωρίς αυριο καθώς οι γηπεδούχοι δεν το κρύβουν ότι θέλουν να κερδίσουν γιατί θέλουν να φέρουν τον κόσμο κοντά τους και να τον κάνουν να αιστανθεί οτι πρέπει να στηρίξει την ομάδα της πόλης του.

Δυστυχώς λόγω covid  δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν θεατές γιατί ήταν βέβαιο οτι στο γήπεδο του Μακρυχωρίου θα είχαμε σολν άουτ ,

Αναφερόμενος στο σημερινό παιγνίδι ο αρχηγός της ομάδας της Ημαθίας Κώστας Προύσαλης δήλωσε 

«Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον μία παραδοσιακή μεγάλη δύναμη στο χώρο του βόλεϊ.! Ο  δικός μας στόχος είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε αυτό το παιχνίδι,. Σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχει ο αντίπαλός μας, αλλά όπως έχουμε δείξει σε όλα τα φιλικά, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά δεν τους φοβόμαστε! Εμείς θα μπούμε μέσα να κάνουμε το παιχνίδι μας κι αν ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι καλύτερος θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, γιατί έχουμε παίξει δύο φιλικά φέτος μαζί τους, είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε τραυματισμούς στην ομάδα, οπότε θεωρώ πως θα γίνει το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας στο φινάλε της Α’ φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ .Ν. Σαμαράς» τόνισε ο "κάπτεν" των ερυθρόλευκων της Βέροιας. 

Χαλαρώνει με την κόρη του Μπίσετ !

Ο πρόεδρος του Φίλιππου ,Δημήτρης Πιτούλιας αν και έχει άγχος γενικά για το πως θα πάει η χρονιά ,χαλαρώνει με την κόρη του Μπίσετ και ταυτόχρονα κάνει και ....προπόνηση για όσα έπονται


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads