Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Δικαίωμα wild card για την Α2 Γυναικών, μόνο από σωματεία της Β΄ Εθνικής Γυναικών ΕΠΕΣΘ!


Με email η ΕΟΠΕ ενημέρωσε τα σωματεία της Β΄ Εθνικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ, ότι έχουν προθεσμία έως την Δευτέρα  5/8/2024, να καταθέσουν  αίτημα για  χορήγηση «Κάρτας Ελευθέρας Συμμετοχής» (wild card) στην Β’ Ζώνη της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Τώρα με πια λογική, θα καλυφθεί η θέση αυτή, ΜΟΝΟ από ομάδες της Β΄ Εθνικής της ΕΠΕΣΘ και όχι από τις ομάδες που συμμετείχαν στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Γυναικών, ή από τις Β΄ Εθνικές της ΕΣΠΕ Θράκης Ανατ. Μακεδονίας, ΕΣΠΕΜ, ΕΣΠΕΔΕ ή της ΕΣΠΕΚΛ, αυτό είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε!
Γιατί μήπως καταλάβαμε πως αποφασίστηκε η Νέα Γενεά να πάρει την (wild card) για  την Pre League Γυναικών, ενώ είχαν προτεραιότητα η Αργυρούπολη και η ΕΑ Λάρισας;


"Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ στη συνεδρίαση της 31.7.2024 (αριθ.πρακτικού 144), λαμβάνοντας υπόψη ότι μετά τη χορήγηση Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής στην Pre League Γυναικών στο σωματείο ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ, στο πρωτάθλημα της Β’ Ζώνης της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών έχουν δικαίωμα συμμετοχής 11 ομάδες, αποφάσισε, σύμφωνα με τα  προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, τη συμπλήρωση της κατηγορίας με τη χορήγηση «Κάρτας Ελευθέρας Συμμετοχής» (wild card) σε μία ομάδα. 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης  έχουν μόνο οι ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Γ’ Όμιλο της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Γυναικών 2024-2025.

Προτεραιότητα θα δοθεί με βάση την τελική κατάταξη των ομάδων στο πρωτάθλημα του Γ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Γυναικών 2023-2024.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα σωματεία του Γ’ Ομίλου, ότι σε περίπτωση που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση «Κάρτας Ελευθέρας Συμμετοχής» στην Β’ Ζώνη της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, θα πρέπει να υποβάλουν το σχετικό αίτημα, το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 5/8/2024 (agonistiko@volleyball.gr)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου