Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

ΑΟΝ Αργυρούπολης: "Μαυρογιαλούροι" του αθλητισμού, πρέπει να απομακρυνθείτε!


Επιστολή  μας απέστειλε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, με την οποία διαμαρτύρεται για την χθεσινή  απόφαση του Δ.Σ της ΕΟΠΕ, σχετικά με την τη χορήγηση Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής (wild card) στο πρωτάθλημα της Pre legue Γυναικών, του σωματείου Μ.Α.Σ. Νέα Γενεά.

"Ήταν υπόσχεση και έγινε πράξη!
Κάπως έτσι κλείνει η wild card για την Pre-League Εθνική κατηγορία.

Για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, οσμή υπόσχεσης ανόδου υπήρχε άλλωστε από την αρχή.

Όταν διέδιδαν χαμογελώντας "σιγά μην ανεβάσουμε την Αργυρούπολη" κάτι ήξεραν!
Σαν κακοκουρδισμένο, παλιό ρολόι, κατατέθηκαν νωρίς νωρίς προτάσεις, παρουσιάστηκαν αυτές θετικά στα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, και το μόνο που έλειπε ήταν η δρομολόγησης για "έγκριση" από το ΔΣ μίας απόφασης ήδη ειλημμένης.

Δεν προσπάθησαν να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα, βάζοντας σαν κριτήριο ανόδου η ομάδα που θα πάρει την wild card πρέπει υποχρεωτικά να είναι από την Β ζώνη.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις και από ομάδα της Β ζώνης, αποφάσισαν το αδιανόητο. Να δώσουν την wild card στον τέταρτο της βαθμολογίας, και όχι στον αντικειμενικά καλύτερο δεύτερο!

Αλλά... δεν ιδρώνει το αυτί τους...

Σε μια εποχή όπου η κοινωνία αλλάζει, ξεφεύγει από κακές νοοτροπίες άλλων εποχών, η διοίκηση της Ομοσπονδίας αποδεικνύει με τα πεπραγμένα της ότι θέλουν σωματεία "ομήρους" και ότι αν δεν είσαι αρεστός και υποτακτικός δεν θα ακούγεται η φωνή σου και το αίτημα σου.

"Μαυρογιαλούροι" του αθλητισμού, πρέπει να απομακρυνθείτε άμεσα από την διοίκηση της Ομοσπονδίας. Ο χώρος του βόλεϊ δεν σας χωράει και δεν σας θέλει πλέον.

Προκηρύξτε άμεσα εκλογές!" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου