Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Στέφανος Καλαμοβράκης: Οι χορηγοί και η τηλεόραση θέλουν γεμάτα γήπεδα, αλλιώς τους είναι παγερά αδιάφορο το προϊόν!

Με αφορμή την συνέντευξη του πρόεδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου, ο Γ.Γ. του Κέρκη Σάμου, Στέφανος Καλαμοβράκης απάντησε στις δηλώσεις του, με μήνυμα στο  f/b:

Κύριε Ταρνατόρε το 1ο που θα ήθελα να σας συμβουλέψω είναι να αλλάξετε το γραφείο τύπου της ΕΣΑΠ..
Το να κάνετε copy paste κάθε χρόνο την ίδια ανακοίνωση- ευχολόγιο είναι τουλάχιστον οξύμωρο!
2ον Σας θεωρώ έξυπνο άνθρωπο και επιχειρηματία αλλά το να κρατάτε την Λίγκα εσείς και οι μέτοχοι στα στενά περιθώρια του δρομολογίου Κηφισιά - Νέα Σμύρνη - Αθήνα και Πειραιά για να μην υπάρχουν έξοδα μετακίνησης ενώ με την κρατική επιχορήγηση από τα τυχερά παιχνίδια έπρεπε να είχε λύση αυτό το θέμα το μόνο που πετύχατε είναι να αδειάσουν τα ήδη άδεια γήπεδα και να παρατηρούνται φαινόμενα ομάδες που δεν πάνε ούτε οι συγγενείς και φίλοι των παιχτών...
Ήδη με τον υποβιβασμό της Καλαμάτας και την άνοδο των ομάδων παρόλο τον σεβασμό σε αυτά Φλοίσβου και ΟΦΗ ο κόσμος και τα εισιτήρια θα είναι ήδη λιγότερα στην Λίγκα!
Οι χορηγοί και η τηλεόραση θέλουν γεμάτα γήπεδα και κόσμο αλλιώς τους είναι παγερά αδιάφορο το προϊόν!
Θα πρέπει να σκεφτείτε εσείς ως πρόεδρος και δεύτερον ο συνεταιρισμός ένα διαφορετικό μοντέλο ίσως το ιταλικό με ομάδες κλειστής λίγκας αλλά με πρώτο κριτήριο τα γεμάτα γήπεδα και αγάπη για το συγκεκριμένο άθλημα!
Όσο για τις 12 ομάδες γνωρίζεται πολύ καλά ότι απαραίτητη προϋπόθεση δεν είναι οι 5 ξένοι αλλά η βούληση της ΕΣΑΠ να ανοίξει το άθλημα στην περιφέρεια.
Ένας νεόκοπος πρώην παράγοντας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου