Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Άλλοι κάηκαν στη λάμπα!


Αγαπητέ φίλε Κώστα,
Διαβάσαμε στην ανάρτησή σου στο www.volleynews.gr,  την επιχειρηματολογία σου για το «Σπίτι του Βόλεϊ” και πραγματικά  εντυπωσιαστήκαμε  όχι από τα άγνωστα ιστορικά στοιχεία που  αναφέρεις, αλλά περισσότερο για τον γλαφυρό σου λόγο και την μυθιστορηματική σου φαντασία, που κάνει πολλούς συγγραφείς να ωχριούν μπροστά σου!
Στο θέμα μας  όμως!
Ενώ μας  μάγεψες με την μυθιστορηματική σου πέννα, μας γέμισες  με πολλά ερωτηματικά και λέμε, δεν μπορεί ένας τόσο έξυπνος και δεινός συγγραφέας να κάνει τόσο μεγάλα λάθη!
Γιατί;
Στις 13 Δεκεμβρίου 2021, αναρτήθηκε στο site της Ε.Ο.ΠΕ. άρθρο με παρόμοιο ύφος πέννας, το οποίο αν μπεις να διαβάσεις, θα δεις ότι ανατρέπει όλα όσα καταλόγισες σε όλους  αυτούς, που θέλουν το κακό της Ε.Ο.ΠΕ.
Το κακό είναι πως όλοι εμείς, που κοιτάμε έκπληκτοι την παράσταση που παίζεται, πικραινόμαστε με την ελαφρότητα που αντιμετωπίζονται εκ μέρους της Ομοσπονδίας τα πράγματα.
Είπες πως βγήκαν ψηφίσματα κόντρα στον Υφυπουργό που έδωσε στην Ξιφασκία το σπίτι του Βόλεϊ, μίλησες για πρώην ομοσπονδιακούς και παράγοντες του αθλήματος που είναι σκέτη απογοήτευση, που πιάνουν το πληκτρολόγιο και λένε μπούρδες και άλλα πολλά βαρύγδουπα.
Μίλησες για πεταλούδες που κοιτάνε την λάμπα και καίγονται και άλλα ευφάνταστα.
Στο άρθρο, στο site της ΕΟΠΕ τον Νοέμβριο του 2021, θα δεις ποια πεταλούδα από όσες βγήκαν φωτογραφία, κάηκε στη λάμπα και δεν πήρε τίποτα από τον Υπουργό που ήταν φίλος του και κολλητός, ούτε ένα παστάκι δεν πήρε κατά την Πειραιώτικη διάλεκτο!
Τα καλύτερα κεφάλαια του πονήματός σου Κώστα, ήταν στο τέλος εκεί που βγήκες στη σκηνή σαν τον Παπαφλέσσα στο Μανιάκι, και λες : «Βαρεθήκαμε να βλέπουμε να χρησιμοποιούν την Παιανία πριν από κάθε εκλογική διαδικασία της ΕΟΠΕ». 
Επίσης ήταν καλή και η σκηνή με τις σατανικές τελετές, ο Μπελιγράτης που γυρόφερνε τα μεσάνυχτα στις εγκαταστάσεις. 
Ο Διονύσης Σαββόπουλος που παζάρευε ως άλλος νονός τα λεφτά του Φυντανίδη.
Όλα όμως τα λεφτά ήταν η σκηνή με τον Γ. Καραμπέτσο πάνω στο τραπέζι με τη θηλιά στο λαιμό!
Πάλι καλά που δεν έγραψες ότι χόρευε, το "η ζωή εδώ τελειώνει"!

Διάβασε  την ανάρτηση της 13/12/2021 στο site της ΕΟΠΕ ΕΔΩ, που ίσως να έχεις ανεβάσει εσύ, καθότι ανήκεις στο γραφείο τύπου και πες μας ποιος έχει δίκιο!
Αυτοί που σήκωσαν τη σημαία της επανάστασης με εκφράσεις του τύπου: "Μας πήραν την Πόλη αδέλφια". "Όλοι στα όπλα" ή εσύ; 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου