Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ΒΑΣΩ ΝΙΚΟΥΛΗ πάλι ΜΑΖΙ!


Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και η προπονήτρια των επιτυχιών ΒΑΣΩ ΝΙΚΟΥΛΗ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ήταν απόλυτα φυσικό μετά την άνοδο της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Η κ. Νικούλη σχεδιάζει ήδη τη νέα ομάδα Γυναικών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για το δύσκολο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ με σκοπό όχι μόνο μία αξιοπρεπή πορεία αλλά και κάτι...παραπάνω!
Μάλιστα το τεχνικό τιμ για την νέα περίοδο εμπλουτίζεται σημαντικά με τον κ.  ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΡΑΤΑΣΗ, τον γυμναστή των Εθνικών ομάδων και την κ. ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΤΑ ώς άμεσους συνεργάτες της προπονήτριας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η κυρία Μπούτα που αναλαμβάνει ως βοηθός προπονητού, έχει πλούσιο βιογραφικό και ως αθλήτρια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και μας δήλωσε:  « Είναι τιμή μου που θα ενταχθώ σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Απόλλωνας και θα συνεργαστώ εκ νέου με την κ. Νικούλη, καθώς γνωρίζω καλά τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπεια με την οποία προσεγγίζουν το άθλημα που αγαπάμε. Καλή επιτυχία σε όλους»
Το ΔΣ του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στους προπονητές του τμήματος και θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου