Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Ο Νίκος Ζιώγας νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ της Χ.Α.Ν.Θ.!


Η Διεύθυνση Αθλητισμού της ΧΑΝΘ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Ζιώγα ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ της ΧΑΝΘ η οποία θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Νίκος Ζιώγας επιστρέφει στη ΧΑΝΘ πέντε χρόνια μετά την τελευταία του συνεργασία με την Αδελφότητα, καθώς για μια διετία(2017-19), υπήρξε ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας και υπεύθυνος των ακαδημιών της. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια της ΧΑΝΘ και απόλυτα συνειδητοποιημένος για το έργο που αναλαμβάνω σε μια δύσκολη συγκυρία για την γυναικεία ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία. Ευχαριστώ θερμά τη ΧΑΝΘ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Ο Νίκος Ζιώγας είναι γεννημένος στις 17/3/1970 και είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στην πετοσφαίριση και Διδακτορικό δίπλωμα με θέμα την Φυσική αποκατάσταση αθλητών πετοσφαίρισης με χρήση υγιεινών μέσων αποκατάστασης. Από το 2017 είναι καθηγητής φυσικής αγωγής στο ΑΠΘ.

Ο Νίκος Ζιώγας( στο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Διευθυντή Αθλητισμού Δημήτρη Καραΐσκο) τα τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής στις ομάδες: Εθνικός Πυλαίας, ΑΕ Πυλαίας, Εκμάθηση (Hoop) ενώ παλαιότερα έχει συνεργαστεί με τις ομάδες: ΟΠΕΡ Ρεθύμνου, ΟΦ Γέρακα, ΑΟ ΤΥΦΟΝ, ΑΟ ΚΥΔΩΝ.

Η Χ.Α.Ν.Θ. ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο Ντινόπουλο για τις υπηρεσίες του και εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου