Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Το Κολλέγιο Αθηνών πρωταθλητής στα Αγόρια Κ17 της ΕΣΠΑΑΑ. (φώτο)

Το Κολλέγιο Αθηνών ήταν η ομάδα που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα Αγόρια Κ17 της ΕΣΠΑΑΑ καθώς επικράτησε σε έναν όμορφο τελικό του Φοίβου Μελισσίων.
Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το τρόπαιο στον τελικό που διεξήχθη στο Κλειστό του Κολλεγίου Αθηνών. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Κολλεγίου ξεκίνησε δυναμικά και έβαλε πίεση στην πλευρά του Φοίβου. Με 25-19 το Κολλέγιο Αθηνών κατέκτησε το πρώτο σετ και έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη. Στο δεύτερο σετ η διαφορά μεγάλωσε από νωρίς και έτσι το Κολλέγιο Αθηνών απέκτησε σημαντικό προβάδισμα. Με 25-14 έγινε το 2-0 στα σετ και ο τελικός απέκτησε ξεκάθαρο φαβορί.
Εκεί ήταν που ο Φοίβος Μελισσίων έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Βελτιώνοντας πολλά από τα αδύναμα σημεία των πρώτων σετ η ομάδα από τα Μελίσσια ξαναμπήκε στο παιχνίδι καθώς με 19-25 κατέκτησε το τρίτο σετ και μείωσε σε 2-1. Το τέταρτο σετ έμελε να είναι και καθοριστικό. Αυτό ήταν και το πιο ανταγωνιστικό από όλα αφού η διαφορά δε μεγάλωσε όπως στα προηγούμενα και οι δύο ομάδες για μεγάλο μέρος του διεκδίκησαν την κατάκτησή του. Το Κολλέγιο Αθηνών ωστόσο με σωστές επιλογές και λιγότερα λάθη κατάφερε να κάνει το 25-20 κάτι που ήταν αρκετό για να φέρει τη νίκη με 3-1 και μαζί την κατάκτηση του τροπαίου.

Στον μικρό τελικό Πανερυθραϊκός και Παναθηναϊκός διεκδίκησαν το χάλκινο μετάλλιο. Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι όπου ο Πανερυθραϊκός προηγήθηκε μετά το 25-23 του πρώτου σετ ήταν ο Παναθηναϊκός που έφτασε στη νίκη ανατρέποντας το σκορ και φτάνοντας στο τελικό 3-1.

 

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Θοδωρής Μπαρτσώτας της ομάδας του ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών  με τη βράβευσή του να πραγματοποιείται από τον κ. Ντόζη Χρήστο υπεύθυνο συντονισμού ανάπτυξης Ε.Ο.ΠΕ.

Τις  βραβεύσεις  των ομάδων  ΣΦΑ Μελισσίων ΄΄Ο Φοίβος΄΄ για την κατάκτηση της 2ης θέσης  και  του Πανερυθραϊκού ΑΣ  για την κατάκτηση της 4ης θέσης   πραγματοποίησε ο κ. Μαραγκάκης Φώτης μέλος του Δ.Σ της Ένωσης.

 

Τα χάλκινα μετάλλια στην ομάδα του Παναθηναϊκού ΑΟ απένειμε ο κ. Ντόζης Χρήστος υπεύθυνος συντονισμού ανάπτυξης Ε.Ο.ΠΕ.

 

Τα χρυσά μετάλλια στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών απένειμε  ο κ. Μελισσουργός Γιώργος, υπεύθυνος αθλητισμού του Σ.Α.Κ.Α. ενώ την απονομή του Κυπέλλου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αλλαγιάννης Κωνσταντίνος.

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Ημιτελικοί

ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών - Πανερυθραϊκός ΑΣ        3-2

(25-20,25-20,18-25,19-25,15-8)

ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος" - Παναθηναϊκός ΑΟ              3-1

(25-21,10-25,25-22,26-24)

 

 

Μικρός Τελικός

Πανερυθραϊκός ΑΣ - Παναθηναϊκός ΑΟ                1-3

(25-23,23-25,26-28,16-25)

 

Τελικός

ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών - ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος"      3-1

(25-19,25-14,19-25,25-20)

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου