Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Να αλλάξουμε σελίδα!


Φίλες και φίλοι του volley, διαβάζοντας άλλη μια ανάρτηση από εκείνες τις συνηθισμένες των προέδρων των Ενώσεων, που δηλώνουν την στήριξή τους, με την ίδια μίζερη διάθεση και τα ίδια αδύναμα φωτογραφικά επιχειρήματα του στυλ «Οικονομική κρίση, Πανδημία, Ενεργειακή κρίση», θεωρούν πως ο κόσμος του volley δεν αντιλαμβάνεται πως όλο αυτό είναι μια κακοστημένη επικοινωνιακή εικόνα. Θεωρούν πως οι παράγοντες του volley, δεν βλέπουν τα άλματα προόδου και την χορηγική εκτόξευση του ΜΠΑΣΚΕΤ την ίδια ακριβώς περίοδο για την οποία οι δικοί μας κλαίγονται.
Είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος του volley να αντιληφθεί την αναγκαιότητα δραστικών αλλαγών και την άμεση αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση της Ομοσπονδίας, αλλά και γενικότερα στον ευρύτερο χώρο των εξαρτημένων και παρωχημένων διοικήσεων.
Πρέπει να δώσουμε άμεσα τον απαραίτητο τόπο και χρόνο στην γενιά που έρχεται.
Πρέπει να ξαναβάλουμε στο αθλητικό κάδρο το άθλημά μας, να ανακτήσει την θέση που πραγματικά και δικαιωματικά του ανήκει.
Όπως δόθηκε στον κ.  Καραμπέτσο και στη γενιά του, να διοικήσει από το 2016 έως το 2024 την Ομοσπονδία, έτσι πρέπει να δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο και στην επόμενη γενιά. Δεν πρέπει να τιμωρήσουμε την γενιά που έρχεται, δεν πρέπει να την αφήσουμε να χαθεί, δημιουργώντας εις γνώση μας αδύναμες καθεστωτικές διοικήσεις.
Η διοίκηση του κ. Καραμπέτσου ότι μπορούσε να κάνει σε αυτά τα 8 χρόνια το έκανε. Τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να κάνει στην άκρη.
Το προφίλ της Ομοσπονδίας και του volley γενικότερα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο από ποτέ, πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές, το άθλημά μας βρίσκεται σε μια κατάσταση πλήρους αποδόμησης, το λένε οι αριθμοί, η κάθετη πτώση των νέων δελτίων, οι μηδενικές χορηγίες, η απομάκρυνση των μεγάλων χορηγών από το προφίλ που εκπέμπουμε και το χειρότερο, η απομάκρυνση της δημόσιας τηλεόρασης - ΕΡΤ.
Ο κόσμος του Βόλεϊ θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις διευκολύνσεις, τις χάρες και τα μικροσυμφέροντα, εδώ μιλάμε για το άθλημα για το οποίο αν δεν δράσουμε έγκαιρα, θα έρθει και θα μας τιμωρήσει πολύ σκληρά, η αλλαγή, είναι ευθύνη όλων μας, πρέπει άμεσα να γυρίσουμε σελίδα.
Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στην επόμενη γενιά, πρέπει αυτή η πολλά υποσχόμενη γενιά να μην χαθεί, θα έχουμε όλοι την απόλυτη ευθύνη.
Απ όλους  ακούμε μόνο  παράπονα για  την ΕΟΠΕ!
Η υποψηφιότητα του Τάσου Πασπάλα δίνει την ευκαιρία σε όλους αυτούς που είναι δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι, να δοκιμάσουν και κάτι καινούργιο.
Δεν  έχετε πλέον την δικαιολογία, ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή!
Πάρτε την τύχη στα χέρια σας!
Φίλες και φίλοι του  volley, καλούμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε αυτό που πρέπει.
Να αλλάξουμε σελίδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου