Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-02

Ο “μυστήριος” ......συγχυσμένος, γράφει για τον αυριανό τελικό των τελικών της Β’ Εθνικής Γυναικών ΕΠΕΣΘ!


Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες και την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, την Τετάρτη 3/4/2024 στις 21:00 στο Κατσάνειο (κεκλεισμένων των θυρών). Και πάλι πέσαμε έξω στο αποτέλεσμα αλλά όχι στο σκορ (ας κάνουμε και λίγο χιούμορ γιατί ορισμένοι τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά). Πολύ ανώτερος ο Ηρακλής μέσα στα Διαβατά και πιο ουσιαστικός με αποτέλεσμα να πάρει την νίκη, εύκολα κιόλας και να φέρει την σειρά στο 2-2.

Στο τελευταίο παιχνίδι λοιπόν κρίνεται ο τίτλος και ανοίγει ο δρόμος για την άνοδο στην Α2 μέσω των μπαράζ. Για τους φίλους του Ηρακλή θα πω ότι το αποτέλεσμα είναι 3-0. Για τους φίλους του Πειραματικού 0-3. Η αν θέλετε και ισοπαλία μπορείτε να το πάρετε! Προβλέψεις κάνουμε χωρίς εμπάθειες ή συμπάθειες. Όπως και μέσα στην χρονιά όπου πέφταμε σχεδόν πάντα μέσα σε αποτελέσματα και σκορ, δεν γίνεται να γράφουμε πάντα να κερδίζει μία ομάδα, ούτε φυσικά να τα πιάνουμε 100%. Το προσπερνάτε κιόλας όσοι θέλετε, καλή καρδιά!

Για τους…ουδέτερους λοιπόν, πιστεύω ότι θα πάμε σε 5 σετ με πιθανό νικητή τον Ηρακλή. Έδειξαν χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή οι παίκτριες, σε αντίθεση με του Πειραματικού και τώρα φτάσανε και πάλι στην πηγή! Μετά την εμφατική νίκη με 0-3 έχουν την ψυχολογία να ξανακερδίσουν και να πάρουν το πρωτάθλημα. Το Πειραματικό έχει το υλικό και την ικανότητα να αντιδράσει αρκεί να δείξει ότι το θέλει. Σίγουρα θα είναι πιο απελευθερωμένο θεωρώ μιας και το φαβορί είναι ο Ηρακλής άρα και ο παράγοντας άγχος θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Δύσκολο παιχνίδι όπως πρέπει να είναι ο τελικός του πρωταθλήματος.

Η πρόβλεψη μου για τον τελικό:
Ηρακλής - Πειραματικό 3-2

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads