Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-16

Βασίλης Χριστόπουλος: Εις το επανιδείν!


Την αποχώρηση του από την ομάδα του Πειραματικού ανακοίνωσε στην σελίδα του στο f/b ο Βασίλης Χριστόπουλος!
Σ.Α ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ-Τμήμα Volley 2019-2024. Η ζωή μας είναι γεμάτη κύκλους. Μικρούς, μεγάλους, ευχάριστους, επώδυνους.
Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε, πως κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Όπως κι αν κλείνει ένας κύκλος, αργά ή γρήγορα θα πάρει τη θέση του κάτι άλλο.
Ένας όμορφος λοιπόν κύκλος κλείνει με πολλά συναισθήματα και στιγμές! Μοναδικές στιγμές τόσο ευχάριστες όσο και στενάχωρες.
Χρονιές που δεν ολοκληρώθηκαν, χρονιές που παλέψαμε με μεγάλες δυσκολίες και χρονιές που μείναμε με την πίκρα και το γιατί στο τέλος μένουν χαραγμένα στο μυαλό και την ψυχή μου. Κρατάω όμως μόνο τα καλά. Τα όμορφα. Τους ανθρώπους της ομάδας και τις αθλήτριες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και φεύγω ΓΕΜΑΤΟΣ! Τα άσχημα θα γίνουν αυτοκριτική και μαθήματα! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους! Τόσο για τα εύκολα αλλά και για τα δύσκολα που περάσαμε όλοι ΜΑΖΙ!
Υγ. Vagelis Dimopoulos Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα και ένα συγνώμη που δεν καταφέραμε να επαναφέρουμε την ομάδα σε εθνικές κατηγορίες. Πρωταθλητές της 2ης θέσης καταντήσαμε όπως είπε κάποιος εύστοχα! Εύχομαι ολόψυχα, του χρόνου κιόλας, η ομάδα να ανέβει κατηγορία αφού τρίτωσε το κακό

Υγ2. Antoniadis Antonis ότι και να πω για σένα είναι ελάχιστο…! Μαζί με Γιωργής Αζάς και Γιαννης Καζακος βέβαια είστε η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσα να έχω!
Υγ3. Last but not least Thanasis Drabas ξέρεις πολύ καλά πόσα ευχαριστώ σου χρωστάω και δεν αποτυπώνονται από εδώ!
Εις το επανιδείν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads