Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-19

Πρωταθλήτρια η Ένωση Γαλατσίου στη Β’ Εθνική Ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ


Με εντυπωσιακό φινάλε κρίθηκε η σεζόν στη Β’ Εθνική Ανδρών όπου η Ένωση Γαλατσίου κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο μετά από ένα οριακό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ.
Ο τρίτος αγώνας μεταξύ Ένωσης Γαλατσίου και ΑΕ Αμπελοκήπων θα ήταν και ο καθοριστικός καθώς οι δύο ομάδες είχαν απόλυτη ισορροπία με 1-1 νίκες στην κανονική διάρκεια και 1-1 στα πλέι οφ. Η Ένωση Γαλατσίου ήταν καλύτερη στο πρώτο σετ και έχτισε μια διαφορά την οποία και συντήρησε. Με 25-19 οι γηπεδούχοι του Αντώνη Τσακιρόπουλου πήρε το προβάδισμα και έβαλαν δύσκολα στην ομάδα των Αμπελοκήπων.
Στο δεύτερο σετ η διαφορά δε μεγάλωσε και αυτό κράτησε τους Αμπελόκηπους ζωντανούς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μετά το 19-19. Αυτό ήταν αρκετό, όπως φάνηκε, αφού χωρίς να χάσουν άλλο πόντο έφτασαν στο 19-25 οδηγώντας το παιχνίδι σε ισορροπία.
Και στο τρίτο σετ, όμως, η Ένωση Γαλατσίου ήταν η ομάδα που πίεσε εξαρχής και πήρε προβάδισμα. Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν άφησε την αντίπαλη πλευρά να πλησιάσει, δεν είχε κενά διαστήματα και μετά τα μισά του σετ η διαφορά αυξήθηκε. Με 25-21 οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στα σετ με 2-1.
Στο τέταρτο σετ το σκηνικό αντιστράφηκε και ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος είδε τους παίκτες του να ανεβάζουν ρυθμό. Οι Αμπελόκηποι βελτίωσαν πολλά στοιχεία του παιχνιδιού τους και αυτό τους έβαλε μπροστά στο σκορ από νωρίς. Η Ένωση Γαλατσίου ήταν για πρώτη φορά σε θέση κυνηγού από νωρίς στο σετ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους και με 21-25 οδήγησαν τα σετ στο 2-2 και το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.
Την κρίσιμη στιγμή οι Αμπελόκηποι έδειξαν ετοιμότητα. Ξεκίνησαν πολύ θετικά το τάι μπρέικ και έφτασαν να προηγούνται με 6-9 και λίγο μετά με 8-11. Οι μεγάλες άμυνες που έβγαλε η Ένωση Γαλατσίου αξιοποιήθηκαν στην επίθεση και αυτό έφερε το σκορ σε ισοπαλία. Με τις ισορροπίες να είναι πλέον πολύ λεπτές ένα καρφί των Αμπελοκήπων που κατέληξε άουτ έκρινε το παιχνίδι καθώς με 15-13 η Ένωση Γαλατσίου πήρε τη νίκη με 3-2.
Η ομάδα του Αντώνη Τσακιρόπουλο κατέκτησε το πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή της στα μπαράζ ανόδου για την Α2 κατηγορία.


Τα ασημένια μετάλλια  στην ομάδα της ΑΕ Αμπελοκήπων απένειμε ο κος. Πασπάλας Τάσος  μέλος του Δ.Σ./Ε.Ο.ΠΕ.

Τα χρυσά μετάλλια  και το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα της  ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου απένειμε ο κος. Αθανασέκος Δημήτριος μέλος Δ.Σ./Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
01η αγωνιστική
ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου - ΑΕ Αμπελοκήπων    3-2
(27-29,21-25,25-18,25-18,17-15)

02η αγωνιστική
ΑΕ Αμπελοκήπων - ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου    3-0
(25-19, 25-19, 25-21)

03η αγωνιστική
ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου - ΑΕ Αμπελοκήπων     3-2
(25-19, 19-25, 25-21, 21-25, 15-13)

Μεταφορά αποτελεσμάτων  Β΄φάσης (1-1): ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου - ΑΕ Αμπελοκήπων 3-1, 0-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads