Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-30

Το 2ο τουρνουά Κορασίδων διοργανώνει ο Ανδροσθένης 7-10 Μαΐου στη Θάσο!


Το δεύτερο τουρνουά Κορασίδων διοργανώνει  ο Ανδροσθένης σε συνεργασία με τον Δήμο  Θάσου στο κλειστό γυμναστήριο του Λιμένα στη 7-10 Μαΐου  2024!

Συμμετέχουν οι ομάδες Άρης, ΠΑΟΚ, Αμαζόνες Μαΐστρου - Αλεξανδρούπολης, Ίκαρος Έδεσσας, Γ.Σ. Ελευθερούπολης, Προμηθέας Πυλαίας και Ανδροσθένης Θάσου.
Οι ομάδες θα δώσουν από έξι αγώνες στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λιμένα, ενώ  θα διαμένουν στο ξενοδοχείο   rachoni-bay

Τους αγώνες προβλέπεται να τους παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του βόλεϊ από όλο το νησί, καθώς πριν  από 20 ημέρες διοργανώθηκε εκει και το final four γυναικών της ΕΣΠΕ ΘΡ. με μεγάλη επιτυχία, γεμίζοντας ασφυκτικά και τις δυο ημέρες το κλειστό γυμναστήριο.

Τουρνουά, όπως αυτό του Ανδροσθένη,  αποτελούν  μια εξαιρετική ευκαιρία για τις νεαρές αθλήτριες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να αποκτήσουν εμπειρία,  να ενισχύσουν το πνεύμα ομαδικότητας,  αθλητικής αλληλεγγύης και κυρίως φιλίας μεταξύ των αθλητριών όλων των ομάδων.
Όλα τα παιδιά  αναμένουν  με ανυπομονησία την πρεμιέρα  του τουρνουά, Τρίτη 7 Μαΐου 2024,  και ευχόμαστε  σε όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν, καλή επιτυχία στους αγώνες και κυρίως να περάσουν καλά !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads