Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-22

Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα: Η Σχολή Μωραΐτη διπλασίασε τις νίκες, επικρατώντας της Δανίας με 2-0


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το δεύτερο παιχνίδι της Ελληνικής ομάδας κοριτσιών στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Η ομάδα της Σχολής Μωραΐτη επικράτησε με 2-0 σετ (25-16, 25-11) της αντίστοιχης ομάδας της Δανίας (στο σχολικό πρωτάθλημα οι αγώνες ολοκληρώνονται στα δύο νικηφόρα σετ, πλην της τελικής φάσης που είναι στα 3 νικηφόρα).

Σε ένα …καταγάλανο γήπεδο (γαλάζιες κερκίδες, γαλάζιες διαφημιστικές πινακίδες και τη …γαλάζια ομάδα των αγοριών του λυκείου που είχε ξεπεράσει προηγουμένως το εμπόδιο της Τσεχίας με 2-0) η ελληνική ομάδα έκανε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρώτο σετ στο οποίο, με συνεχείς άσσους έφθασε, μετά το προσωρινό 0-1 (η μοναδική φορά που βρέθηκε η Δανία μπροστά στο σκορ) σε ένα γρήγορο 4-1 και από εκεί και πέρα, με 7 πόντους από τα δύο άκρα και άλλους 7 από το κέντρο της διεύρυνε σιγά-σιγά τη διαφορά για να φθάσει, μετρώντας και 5 άσσους και 1 μπλοκ και …ευχαριστώντας για τα 5 λάθη των αντιπάλων της, να κλείσει το σετ με το τελικό 25-16.

Το δεύτερο σετ ήταν πραγματικό …κονσέρτο για πολυβόλα. Με δύο άσσους, τέσσερις επιθέσεις από τα άκρα και δύο από το κέντρο, η ελληνική ομάδα βρέθηκε να προηγείται γρήγορα-γρήγορα με 10-1. Παράλληλα είχε ορθωθεί και ένα τείχος πάνω από το φιλέ, με 2 blocks και 3 rebounds μεταφρασμένα σε ισόποσους πόντους. Η επιβλητική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα από τη Δανία σε οκτώ (!) ακόμη λάθη και την ελληνική να ολοκληρώνει και αυτό το σετ με 25-11, κάτω από τους πανηγυρισμούς και τις επευφημίες των αγοριών της ελληνικής αποστολής.

Με το σημερινό αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα των κοριτσιών διπλασίασε τις νίκες της (είχε νικήσει και εχθές, πρώτη ημέρα της διοργάνωσης την ομάδα από τη Χιλή με 2-0) και βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου της με 6 βαθμούς.

Αύριο στο ίδιο γήπεδο (14:00 ώρα Ελλάδος, Zeravica Sport Center) η ελληνική ομάδα στον τρίτο της αγώνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Με το αγώνα αυτό θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση, εκείνη των ομίλων και από τις 24 Απριλίου αρχίζουν οι νοκ άουτ αγώνες

 

Όμιλος Ε

                                            GP   W     OW      ΟL    L       PTS

Gr greece Ελλάς                        2    2    0       0    0    6              

Republika srpska Βοσνία-Ερζεγοβίνη         2       1       0           1       0       4

 Dk denmark Δανία                        2    0    1       0    1    2

 Cl chile Χιλή-2                        2    0    0       0    2    0

 

 







 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads