Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-04-22

Παγκόσμιο Σχολικό Αγοριών: Η Σχολή Μωραΐτη επικράτησε 2-0 της Τσεχίας! (φώτο)


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί το πρώτο παιχνίδι της Ελληνικής ομάδας αγοριών στο σχολικό Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Η ομάδα της Σχολής Μωραΐτη επικράτησε με 2-0 σετ (25-22, 25-21) της αντίστοιχης ομάδας της Τσεχίας (στο σχολικό πρωτάθλημα οι αγώνες ολοκληρώνονται στα δύο νικηφόρα σετ, πλην της τελικής φάσης που είναι στα 3 νικηφόρα).
Στο πρώτο σετ η ελληνική ομάδα ήταν αποτελεσματική στο block, υπέπεσε όμως και σε λάθη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ με πάνω από 1-2 πόντους, μέχρι το 21-21. Εκεί πάτησε γκάζι και ολοκλήρωσε το σετ με 25-22.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Μωραΐτη ξέφυγε στη αρχή με 8-2, με τη Τσεχία να πλησιάζει και να ισοφαρίζει γρήγορα σε 10-10. Νέο προβάδισμα της ελληνικής ομάδας (15-11) με τους Τσέχους να πλησιάζουν και πάλι και έτσι οι δύο ομάδες έφθασαν χέρι-χέρι μέχρι το 17-17, όπου με δύο συνεχόμενα blocks της ελληνικής ομάδας και δύο λάθη της τσέχικης, η διαφορά έφθασε στους τέσσερις πόντους (22-28), για να ολοκληρωθεί το σετ και το αγώνας με 25-21.

Με τη νίκη της αυτή η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου της με 3 βαθμούς σε ένα παιχνίδι, ισοβαθμώντας με την Τσεχία (3 βαθμοί σε δύο όμως παιχνίδια).

Αύριο στο ίδιο γήπεδο (12:00 ώρα Ελλάδος, Zeravica Sport Center) η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την τρίτη ομάδα του ομίλου, εκείνη του Μπαχρέϊν. Με το αγώνα αυτό ολοκληρώνεται η πρώτη φάση, εκείνη των ομίλων και από τις 24 Απριλίου αρχίζουν οι νοκ άουτ αγώνες

 

Όμιλος H

                                      GP   W     L       PTS

Gr greece Ελλάς                  1    1    0    3    

Cz czech Τσεχία                 2    1    1    3

Bh bahrain Μπαχρέιν            1    0    1    0




 

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads