Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-03-11

Ο… “μυστήριος” γράφει για play off της Β’ Εθνικής Γυναικών ΕΠΕΣΘ, που αρχίζουν την Τετάρτη 13/3!


Τέλος της κανονικής διάρκειας και του φετινού πρωταθλήματος της Β εθνικής γυναικών με την ΜΕΝΤ και τον Πήγασο Πολίχνης να αποχαιρετούν την κατηγορία καταλαμβάνοντας τις 2 τελευταίες θέσεις και χωρίς ανάσα να ξεκινάνε τα play off την Τετάρτη 13/3!!!

Χωρίς καμία καθυστέρηση λοιπόν, έχουμε κατευθείαν τα πιο δύσκολα παιχνίδια του φετινού μαραθωνίου.
Νέος ΓΣ Ηρακλής, Πειραματικό, Εθνικός Πυλαίας και ΑΕΝ Αγ. Τριάδας είναι οι 4 πρώτοι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι 4 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο μετά στην Α2, μέσω των μπαράζ ανόδου.

Οι δύο “νεοφώτιστοι” με φόρα μπήκαν τετράδα και διεκδικούν την άνοδο, το Πειραματικό και η ΑΕΝ για 3η χρονιά σερί είναι στην τελική φάση!

Τετάρτη λοιπόν στις 20:30 στο Κατσάνειο  και στις 21:00 στο ΔΑΚ Ιωνίας (λόγω προκύρηξης για την χωρητικότητα του γηπέδου) Ηρακλής - ΑΕΝ και Πειραματικό - Πυλαία μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Στο Κατσάνειο  ο Ηρακλής έχει το πάνω χέρι.
Με 2-0 νίκες χρειάζεται μόλις μία ακόμα για να βρεθεί στον τελικό και να περιμένει τον αντίπαλο του από το άλλο ζευγάρι.
Καλύτερη σταθερά ομάδα από την ΑΕΝ, αν δεν επηρεαστεί από την πίεση του φαβορί, θα κάνει το 3-0 και θα περιμένει να δει τον αντίπαλο του.
Η δε ΑΕΝ μπορεί να κάνει την ζημιά μιας και παίζει χωρίς πίεση και άγχος αλλά θα πρέπει να έχει διάρκεια και καθαρό μυαλό μήπως και καταφέρει να κάνει το 2-1 στις νίκες, ίσως και με οδηγό το περσινό απέναντι στον Μυγδονιακό, που άγγιξε το θαύμα.

Στην Ιωνία το Πειραματικό “φιλοξενεί” την Πυλαία στο πρώτο από τα 2 σίγουρα (ίσως και 3) μεταξύ τους παιχνίδια. Με τις νίκες στο 1-1 τίποτα δεν φαίνεται ξεκάθαρο και περιμένουμε να δούμε ωραία παιχνίδια με ένταση και πάθος.
Καλές ομάδες και οι δυο, αλλά θα δώσω νίκη στον γηπεδούχο κυρίως λόγω πιθανοτήτων σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, όπου αν βρεθεί το Πειραματικό, είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει τον Ηρακλή άρα δεν θα μπει με την πλάτη στον τοίχο όπως η ΑΕΝ και η Πυλαία.
Καλή ομάδα και η Πυλαία με κίνητρο ισχυρό, με μόνο μειονέκτημα ίσως το αποτέλεσμα μέσα στο Κατσάνειο πριν λίγες μέρες που το κουβαλάει σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό.
Στα μεταξύ τους άλλωστε είναι 1-1 κάτι που δείχνει και το πόσο αμφίρροπα παιχνίδια περιμένουμε!

Οι προβλέψεις μου για την 1η αγωνιστική των play off:

Νέος ΓΣ Ηρακλής - ΑΕΝ Αγ. Τριάδας    3-1
    
Πειραματικό - Εθνικός Πυλαίας    3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads