Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-03-28

Ελπίδα Αμπελοκήπων: "πρόκειται για μία απόφαση άδικη".


Με ανακοίνωση της στο επίσημο site της, η Ελπίδα Αμπελοκήπων  διαμαρτύρεται  για τον αποκλεισμό της αθλήτριας της Δήμητρας Παπαθανασίου, από την αποστολή της Εθνικής Κ20 και μάλιστα για δεύτερη φορά, αν και στο περσινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ17 ανακηρύχθηκε  κορυφαία πασαδόρος του τουρνουά!

"Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε τον αποκλεισμό της διακεκριμένης αθλήτριάς μας Δήμητρας Παπαθανασίου, η οποία δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ Κοριτσιών Κ18 ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 στην Σλοβακία.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται λίγους μήνες μετά την σπουδαία παρουσία της αθλήτριάς μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ17 και την ανάδειξή της σε κορυφαία πασαδόρο του τουρνουά. Σήμερα, όμως, οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας κρίνουν ότι η Παπαθανασίου δεν έχει καν θέση στην ίδια Εθνική ομάδα, παρότι φέτος συμμετέχει με επιτυχία στις υποχρεώσεις της Ελπίδας στην Pre League Γυναικών.

Για τους λόγους αυτούς πιστεύουμε ότι, με βάση αθλητικά - αγωνιστικά κριτήρια, πρόκειται για μία απόφαση άδικη.

Καλούμε την Ομοσπονδία να προστατεύσει την αξιοκρατία και να σεβαστεί τη δουλειά που γίνεται στην Ελπίδα και σε συλλόγους όπως ο δικός μας, που μοναδικό γνώμονα έχει την πρόοδο του Ελληνικού βόλεϊ.

Στεκόμαστε στο πλευρό της Δήμητρας Παπαθανασίου, μίας αθλήτριας που αποτελεί πιστό στρατιώτη της Εθνικής ομάδας, που πιστεύει και τιμά το Εθνόσημο. Στηρίζουμε την προσπάθειά της, όπως και όλων των αθλητών-αθλητριών που αγωνίζονται για να γίνονται καλύτεροι και να τιμούν τα ελληνικά χρώματα.
Είναι βέβαιο ότι στο τέλος οι κόποι της θα δικαιωθούν."



2 σχόλια:

  1. Αυτός είναι και ο λόγος που σαν άθλημα το βόλεϊ δεν έχει φέρει καμμία επιτυχία, ούτε και θα φέρει ποτέ. Μαγαζάκια, κουμπαριές, τηλέφωνα και παραγοντιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads