Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-03-01

Το μεγάλο ντέρμπι γίνεται στο Κατσάνειο! Ο… “μυστήριος” γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.


Δύο αγωνιστικές έμειναν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έχουν μείνει δύο…εκκρεμότητες. Η μία είναι, ποια ομάδα θα πλαισιώσει την τριάδα (Ηρακλή, Πυλαία, Πειραματικό) στα play off. ΑΕΝ ή ΕΟΣ;
Η άλλη είναι το σκορ μεταφοράς στην νίκες, μεταξύ Ηρακλή και Πυλαίας! Η δεύτερη εκκρεμότητα θα κλείσει την Κυριακή στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η πρώτη ίσως και μέχρι τέλους να περιμένουμε. Αν όμως η ΑΕΝ κάνει νίκη μέσα στον Ιωνικό τότε θα είναι σχεδόν σίγουρα τέταρτη.

Το μεγάλο λοιπόν ντέρμπι την αγωνιστικής γίνεται στο Κατσάνειο. Η Πυλαία, θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει την σειρά και αν βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό να μην είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ηρακλής, θέλει να κάνει το 2-0 στις νίκες και να μπει με φόρα στα play off για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο. Δύσκολο το παιχνίδι από κάθε άποψη, αλλά ο γηπεδούχος θεωρώ θα πάρει την νίκη εύκολα ή δύσκολα όπως έκανε και στον πρώτο γύρο.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι αδιάφορα τα περισσότερα και μπορεί να δούμε εκπλήξεις και πολλά σετ εκτός των ματς του ΕΟΣ και της ΑΕΝ που θέλουν την νίκη για να ελπίζουν στην είσοδο στα play offs.

Οι προβλέψεις μου για την 20η αγωνιστική:

Ελπίδα Τούμπας - Πήγασος Πολίχνης    3-1
Καμπανιακός - ΔΕΚΑ    2-3
ΜΕΝΤ - Πειραματικό    0-3
Ιωνικός - ΑΕΝ Αγ. Τριάδας    1-3
Ποσειδών Μηχ - ΕΟΣ    0-3
Νέος ΓΣ Ηρακλής - Εθνικός Πυλαίας    3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads