Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-03-15

"Εν κρυπτώ πολλά και πάλι δυστυχώς…" Ο… “μυστήριος” γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.


Τελείωσε η πρώτη αγωνιστική των play off και ήταν όπως ακριβώς την περιμέναμε!
Ντέρμπι και δυνατές συγκινήσεις και στα δύο παιχνίδια.
Μπορεί να πέσαμε λίγο έξω στα σκορ μιας και δώσαμε νικητές με 3-1 τις 2 ομάδες και να θεωρηθεί ότι τα 3-0 του Ηρακλή και του Πειραματικού ήταν “εύκολες νίκες” αλλά με τα 4 από τα 6 σετ να είναι στο 31-29, 28-26, 27-25, 29-27 μόνο εύκολες δεν τις λες.

Κλείδωσε λοιπόν ο Ηρακλής την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και τώρα περιμένει. Πειραματικό η Πυλαία;
Την Κυριακή 17/3 στις 20:00 στο ΔΑΚ Πυλαίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι ξανά στον δεύτερο ημιτελικό.
Το βάρος τώρα πέφτει στους γηπεδούχους καθώς με ήττα τελειώνει το πρωτάθλημα ενώ με νίκη μπαίνουν πάλι στην διεκδίκηση της πρόκρισης στον τελικό και κατ επέκταση της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Το Πειραματικό έκανε το πρώτο βήμα και θέλει να τελειώσει με νίκη την Κυριακή την σειρά των ημιτελικών και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απέναντι στον Ηρακλή, τον οποίο μάλιστα είναι και η μόνη ομάδα που τον κέρδισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και βρίσκονται στο 1-1 στις νίκες.
Δύσκολο και πάλι το παιχνίδι αλλά θα πάω πάλι με την ομάδα του Πειραματικού κυρίως λόγω ψυχολογίας από την νίκη της Τετάρτης.

Θα ήθελα να επισημάνω όμως ότι πέρα από την μικρή προβολή στα social media της ΕΠΕΣΘ για τα play off ανδρών και γυναικών, δεν υπάρχει ενημέρωση και για άλλα ζητήματα.
Έχει ξεκινήσει η πιο συναρπαστική φάση των πρωταθλημάτων και καλά καλά δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε για τις διαιτησίες κάποιων αγώνων (όπως πχ της Τετάρτης) ούτε καν για την τιμωρία της έδρας του Ηρακλή με αποτέλεσμα ο φίλαθλος κόσμος να μην ξέρει αν μπορεί να παρακολουθήσει τα παιχνίδια και να φεύγει από το γήπεδο.
Εν κρυπτώ πολλά και πάλι δυστυχώς…

Οι προβλέψεις μου για την 2η αγωνιστική των play off:

Εθνικός Πυλαίας - Πειραματικό    1-3



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads