Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-02-23

"Εκτός από ένα"! Ο… “μυστήριος” γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.


Στην 19η αγωνιστική, εκτός του αγώνα της ΜΕΝΤ με τον Πήγασο που προβλέψαμε λάθος, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια πέσαμε μέσα σε όλους τους νικητές και σε πολλά και στο ακριβές σκορ.

Για την 20η αγωνιστική έχουμε θεωρητικά εύκολα ματς και ίσως και αδιάφορα θα τολμήσω να πω εκτός από ένα! Άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει και κατα 99% την τετράδα! Εθνικός Πυλαίας με ΕΟΣ. Ο Εθνικός είναι στα play off και περιμένει το ματς με τον Ηρακλή την προτελευταία αγωνιστική, για να προσπαθήσει να ισοφαρίσει την σειρά σε περίπτωση που βρεθούν αντίπαλοι (λογικά μόνο στην περίπτωση που είναι μαζί στον τελικό, μιας και δύσκολα να φύγει από τις θέσεις 2-3). Ο ΕΟΣ, μετά την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της ΑΕΝ και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή στο 5ο σετ, κυνηγάει την νίκη που θα τον φέρει με το 1,5 πόδι στην τετράδα και τα play offs. Νίκη με οποιοδήποτε σκορ, σημαίνει ότι παραμένει τέταρτος αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ΑΕΝ έχει τον πρώτο λόγο μετά τα 2 νικηφόρα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Θα πάω λοιπόν με το σασπένς στην πρόβλεψη. Παρόλο που η Πυλαία κέρδισε στον πρώτο γύρο και είναι θεωρητικά το φαβορί θα πάω με νίκη του ΕΟΣ και 5 σετ και ας πέσουμε έξω!

Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι αρκετά εύκολα για τα φαβορί και ίσως δούμε 4 και 5 σετ δεδομένου του ότι οι προπονητές θα δώσουν και παραπάνω χρόνο συμμετοχής σε πολλές αθλήτριες.

Οι προβλέψεις μου για την 20η αγωνιστική:

Πήγασος Πολίχνης - Καμπανιακός    0-3
ΔΕΚΑ - ΜΕΝΤ    3-1
Πειραματικό - Ιωνικός    3-1
ΑΕΝ Αγ. Τριάδας - Ποσειδών Μηχ    3-0
Νέος ΓΣ Ηρακλής - Ελπίδα Τούμπας    3-0
Εθνικός Πυλαίας - ΕΟΣ    2-3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads