Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-02-02

Ο… “μυστήριος” γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ!


Το απόλυτο είχαμε στις προβλέψεις μας για την 16η αγωνιστική (μόνη εκκρεμότητα το ματς του Ηρακλή που παίζεται σήμερα 1/2 που γράφεται η στήλη) αν και θεωρώ ότι και αυτό θα βγει 3-0 όπως προβλέψαμε.


Για την 17η αγωνιστική έχουμε πάλι ντέρμπι τετράδας αλλά και…ουράς!
Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν θεωρητικό φαβορί και δύσκολα να δούμε κάτι περίεργο αλλά με τις γυναίκες ποτέ δεν είμαστε σίγουροι!!!
Ελπίδα Τούμπας και Εθνικός Πυλαίας θα κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα όπως και ο ΕΟΣ, ο οποίος θα ρίχνει και κλεφτές ματιές στον Αγ Θεράποντα για να δει αν θα ξαναμπεί στην τετράδα την Κυριακή το βράδυ.
Ο Ηρακλής φιλοξενείται στα Διαβατά, όπου λογικά θα περάσει με τρίποντο αν και ο Ιωνικός δείχνει μια σοβαρότητα στα τελευταία παιχνίδια.
Ελπίζουμε χωρίς ευτράπελα, λόγω μεταγραφικής περιόδου… 

Στα μεγάλα ντέρμπι ξεκινώντας από την ουρά!
Ο Πήγασος φιλοξενείται στην Μηχανιώνα σε ένα ματς χωρίς αύριο! Αν ο Ποσειδώνας κερδίσει κάνει άλμα παραμονής και ίσως να σπρώχνει στην τοπική κατηγορία τον Πήγασο, αν ο Πήγασος πάρει νίκη όμως όλα παραμένουν ρευστά μέχρι το τέλος και κάθε αγωνιστική θα έχουν τελικούς κυνηγώντας μαζί με την ΜΕΝΤ ότι μπορούν από κάθε ματς. 

Στην τετράδα, το Πειραματικό μετά την εμφατική του νίκη στην Πυλαία με 0-3 φιλοξενείται στον Αγ. Θεράποντα. Το άγχος είναι στην ΑΕΝ και για να κάνει το 1-1 σε πιθανό σενάριο play off και διασταύρωσης μεταξύ τους, αλλά και για να παραμείνει τετράδα, μιας και ο ΕΟΣ καραδοκεί! Ανεβασμένες και οι δύο ομάδες, αναμένουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με το Πειραματικό ίσως να είναι μια ταχύτητα πάνω αυτή την στιγμή από όλους. Θέλει όμως προσοχή και σοβαρότητα για να έχουν αντίκρισμα οι νίκες με Πυλαία και Ηρακλή λίγες στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. 

Οι προβλέψεις μου για την 17η αγωνιστική: 

Ποσειδών Μηχ  - Πήγασος Πολίχνης 3-1

ΕΟΣ - ΔΕΚΑ 3-0

ΑΕΝ Αγ. Τριάδας - Πειραματικό 1-3

Ιωνικός - Νέος ΓΣ Ηρακλής 0-3

ΜΕΝΤ - Ελπίδα Τούμπας 1-3

Καμπανιακός - Εθνικός Πυλαίας 0-3




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads