Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-01-12

'' To τάβλι θέλει υπομονή κι η γκόμενα κυνήγι'' *Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος!


Aγαπητοί φίλοι τα προγνωστικά θέλουν υπομονή και η γκόμενα κυνήγι. Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του Έλληνα φιλόσοφου... Ταμτάκου, θέλω να διασκεδάσω τον κουβά της προηγούμενης στήλης, και να προχωρήσω σε δυνατό ταμείο.

Προγνωστικά βόλεϊ. Ντέρμπι με over  και διπλό ποιότητας

Οπλισμένος με υπομονή λοιπόν, θα πάω σε τριάδα τριημέρου, βάζοντας πάντα σύστημα όταν επιλέγω περισσότερα από τρία παιχνίδια στο κουπόνι μου. Αρχή το Σάββατο με τα Πεύκα να ταξιδεύουν στην όμορφη Θήρα. Πρόκειται για δύο ομάδες που είναι οι θετικές εκπλήξεις της χρονιάς, έχοντας καταφέρει πολλά περισσότερα ως τώρα, από ότι προέβλεπαν τα προγνωστικά. Περιμένω η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μη πέσει αμαχητί, παίρνοντας τουλάχιστον ένα σετ, με πίεση στο σέρβις και πάντα καλή οργάνωση σε μπλοκ-άμυνα.

Συνέχεια το Σάββατο με δυνατό ντέρμπι στη Volleyleague. O ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβαίνει μετά και τις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις του χειμώνα Έχασε δικό του ματς από τον Ολυμπιακό αυτοκτονώντας ουσιαστικά, την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει γίνει πάντως κακή συνήθεια για το δικέφαλο, να αλλάζει τη μισή ομάδα κάθε Δεκέμβριο. Δείχνει μια έλλειψη στο κομμάτι του αθλητικού management. Πάντως λογικά θα κοντράρει τον ΠΑΟ, σε ένα ματς που αναμένεται όμορφο για τους θεατές.

Η τριάδα κλείνει τη Δευτέρα, με το τηλεοπτικό ΑΟ Καλαμάτα 80 - Κηφισιά. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ένα κλικ πιο ποιοτική ομάδα, από την πάντα μαχητική γηπεδούχο.

Πρόταση:

Σύστημα 2.3. - 20 units (4X5)


1. 19:00 -  ΑΟ Θήρας (Γ) - Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων (Γ) - over 150,5 (1.83)


2. 17:00 - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (14/1) - over 178,5 (1.87)


3. 17:00 - ΑΟ Καλαμάτα 80 - Κηφισιά (15/1) - 2 (1.88)


Συνολική κάβα σαιζόν: + 138.74


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads