Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-01-11

Η Μαρία Γαβαλά στις Ακαδημίες της Ελπίδας Αμπελοκήπων!


Ο ΑΣ Ελπίς ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την έναρξη της συνεργασίας με την καταξιωμένη προπονήτρια Μαρία Γαβαλά. Στον σύλλογό μας θα έχει τον συντονισμό και την επίβλεψη των Ακαδημιών Βόλεϊ, ώστε οι αναπτυξιακές ομάδες της Ελπίδας να φτάσουν ακόμα ψηλότερα και να αποτελούν σταθερά σημείο αναφοράς, με περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις!

Η έμπειρη προπονήτρια, η οποία έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Ελπίδα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από αρκετά χρόνια ωρίμασαν οι συνθήκες και έφτασε η στιγμή για να γίνει πραγματικότητα αυτή η συνεργασία με την Ελπίδα, που είναι ένας σύλλογος αξιόλογος, αξιέπαινος και με μεγάλη ιστορία. Ένας σύλλογος που θέτει συνεχώς νέες προκλήσεις, νέους στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει. Αισθάνομαι τιμή που μου έγινε αυτή η πρόταση να έρθω στην Ελπίδα, εκτιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου και θα βοηθήσω σε ό,τι μου ζητηθεί, ξεκινώντας από την προσπάθεια που θα κάνουμε για την καλύτερη οργάνωση των Ακαδημιών Βόλεϊ».

Η Μαρία Γαβαλά είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, υπηρετεί το βόλεϊ επί 30 χρόνια και είναι μία από τις κορυφαίες προπονήτριες της χώρας, έχοντας αναδείξει δεκάδες διεθνείς και κορυφαίες αθλήτριες. Αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου και στη συνέχεια κάθησε στον πάγκο του Αίαντα, του ΓΑΣ Μεσαράς, του ΟΠΕ Ρεθύμνου και της ΔΕΚΑ Volley με πολλές επιτυχίες και τίτλους. Ακόμη, διατέλεσε ομοσπονδιακή προπονήτρια των εθνικών αναπτυξιακών ομάδων.

Με τον Αίαντα κατέκτησε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (1999), δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων (2011, 2012), δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παγκορασίδων (2009, 2010) και άλλα πέντε μετάλλια σε Πανελλήνιες αναπτυξιακές διοργανώσεις (με Αίαντα και ΔΕΚΑ).
Κατέκτησε επίσης δύο ανόδους στην Α1 Γυναικών (1999, 2015), τρεις ανόδους στην Α2 Γυναικών (1995, 1998, 2012) και ανόδους στη Β’ Εθνική με τον Αίαντα (1994), τον ΓΑΣ Μεσσαράς (2003) και την ΔΕΚΑ (2022). Τέλος, διατέλεσε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου από το 2019 ως το 2023.

Την καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads