Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-01-26

Σε καλή μεριά! "Να τον ακούτε τον Μάκη"!

<

Αγαπητοί φίλοι η στήλη επέστρεψε στα ταμεία την προηγούμενη αγωνιστική. Πάμε να συνεχίσουμε έτσι, με μια έκπληξη στο δυνατό ματς της Θεσσαλονίκης και με το μεγάλο ντέρμπι της Α1 στου Ρέντη.

Στα μακροχρόνια προγνωστικά μου για την φετινή Α1 γυναικών, έχω δώσει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. Έχτισε από πέρυσι ένα δεμένο σύνολο και φέτος έκανε τις απαραίτητες προσθήκες.
Πλέον διαθέτει τρεις παίκτριες κορυφαίου επιπέδου, που θα τον οδηγήσουν σε όλα τα δύσκολα σημεία της σεζόν. Δίπλα στην σταθερή Μιλίτσα Κούμπουρα, προστέθηκε η MVP του περυσινού κυπέλλου Νίζετιχ. Όμως η μεταγραφή που κάνει την μεγαλύτερη αίσθηση είναι αυτή της Τσέχας Μλείνκοβα. Ήτανε μια από τις καλύτερες ακραίες στο Eurovolley και προφανώς θα κάνει τη διαφορά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Προγνωστικά βόλεϊ. 

Έχω γράψει επανειλημμένα πως η θετική έκπληξη της φετινής σαιζόν είναι τα Πεύκα. Η ομάδα του κυρίου Παπαδόπουλου φαίνεται πως δεν θα μπει στη μάχη της παραμονής, άλλα σε αυτή των play off. Αρνητική έκπληξη ως τώρα ήτανε ο ΠΑΟΚ, που είχε βέβαια πολλές απουσίες. Πλέον με τις επιστροφές παικτριών αποδίδει καλύτερο βόλεϊ. Δεν νομίζω όμως ότι μπορεί να πάρει καθαρή νίκη από τα μαχητικά Πεύκα.

Προτάσεις: Σε καλή μεριά

1. 18:00 ΠΑΟΚ (Γ) - Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων (Γ): 2 +1,5 set (2.00) - 12 units


2. 19:30 Ολυμπιακός (Γ) - Παναθηναϊκός (Γ): 1 (1.87)  21 units


3. 19:30 Ολυμπιακός (Γ) - Παναθηναϊκός (Γ): Nίζετιχ over 1,5 άσους (2.00) - 5 units


4. 19:30 Ολυμπιακός (Γ) - Παναθηναϊκός (Γ): 1η σκόρερ Νίζετιχ ( 12.75) - 2 units


Συνολική κάβα σεζόν: +143.94

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads