Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-01-11

Ο… “μυστήριος” επανέρχεται και γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ!


Καλή χρονιά σε όλες και όλους! Υγεία και χωρίς τραυματισμούς να ευχηθούμε σε όλες τις αθλήτριες και μακάρι το 2024 να είναι χρονιά στην οποία το βόλεϋ της πόλης μας θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω του, γιατί οι ομάδες μας κάθε χρόνο όλο και χειρότερα πηγαίνουν. Από την Α1 μέχρι και την Β εθνική η ποιότητα δυστυχώς πέφτει…

Μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς με ντέρμπι και ύπουλα ματς, μιας και όλες οι ομάδες μέσα στις γιορτές, προσπάθησαν να κρατήσουν έναν ρυθμό. Με πολλές απουσίες αλλά και με ότι συνεπάγεται στο εορταστικό κλίμα, πολλές ομάδες ακόμα είναι σε φάση ανασύνταξης. Μπαίνουν και οι καινούριες παίκτριες σιγά σιγά, από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και περιμένουμε να διαμορφώσουμε και εμείς εικόνα για τα ρόστερ και τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

Θεωρητικά 2 εύκολες νίκες για Πυλαία και Μεντ βλέπω, με την πρώτη να έχει τα μάτια στραμμένα στο Μητσάκη και μια σχετικά εύκολη νίκη για την ομάδα της ΔΕΚΑ στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πολύ δύσκολα και αμφίρροπα ματς θεωρώ θα δούμε σε Σταυρούπολη και Αγ Θεράποντα, αλλά θα δώσω μεγαλύτερη πιθανότητα νίκης στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπαθούν να εδραιωθούν και στην τετράδα για τα play off.
Το μεγάλο ντέρμπι όμως, γίνεται στο Μητσάκη! Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ηρακλής αντιμετωπίζει το Πειραματικό. Με νίκη οι φιλοξενούμενοι, κάνουν ένα μεγάλο βήμα για το μεγάλο πλεονέκτημα στα play off. Με νίκη οι γηπεδούχοι, ισοφαρίζουν την σειρά σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι στην τετράδα και ελπίζουν. Μεγάλο βαθμό θα παίξει η κατάσταση των αθλητριών από σωματική και ψυχολογική άποψη αλλά και το ΕΓΩ και το ΘΕΛΩ της κάθε μίας. Στο τελευταίο κομμάτι δίνω ένα συν στην ομάδα του Ηρακλή, μιας και δείχνουν ορισμένες αθλήτριες να είναι πιο “winners” από την άλλη όμως και το σύνολο του Πειραματικού έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες, αν περιορίσουν τα λάθη τους ορισμένες παίκτριες. Θεωρώ πως ότι σημείο και να δώσουμε είναι όλα ανοιχτά. Αν και θα έλεγα για νίκη του Πειραματικού, θα πάω με 5 σετ και την…μπίλια να κάθεται στον Γηραιό. 

Καλή αρχή ξανά και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.

Οι προβλέψεις μου για την 13η αγωνιστική:

ΔΕΚΑ - Πήγασος Πολίχνης 3-1

Πειραματικό - Νέος ΓΣ Ηρακλής 2-3

ΑΕΝ Αγ. Τριάδας - Ελπίδα Τούμπας 3-1

ΕΟΣ - Καμπανιακός 3-2

Ποσειδών Μηχ - ΜΕΝΤ 0-3

Ιωνικός - Εθνικός Πυλαίας 0-3

 

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads