Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-01-05

Να τον ακούτε τον Μάκη! "...προσπαθεί να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε"!

[full_width]




Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε #Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος!

Αγαπητοί φίλοι εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πολύ τύχη. Ξεκινάμε το 2024 με δυνατά προγνωστικά βόλεϊ, να συνεχίσουμε το σερί που είχαμε στο 2023.

Ο Μίλωνας του προπονηταρά και δουλευταρά Σάκη Ψάρρα, φέτος έχει τρελάνει τον κόσμο του βόλεϊ και τα προγνωστικά στοιχήματος. Βρίσκεται στα προημιτελικά του CEV CUP και στην τρίτη θέση της Volleyleague. Αν μάλιστα κερδίσει σήμερα τον Παναθηναϊκό αγγίζει την κορυφή, αφού έχει κι έναν αγώνα λιγότερο, απέναντι στον αδύναμο φέτος Φοίνικα.

Μέσα στη Νέα Σμύρνη, ο Μίλωνας κέρδισε πολύ εύκολα ΠΑΟΚ (3-1) και Ολυμπιακό (3-0). Μπορεί να συνεχίσει τις εκπλήξεις, απέναντι σε μια ομάδα που δεν πείθει και φέτος. Ο ΠΑΟ δεν τραβάει και δεν φαίνεται να βρίσκει τις λύσεις. Ο Πρωτοψάλτης είναι ντεφορμέ εδώ και δύο χρόνια και βάλε. Ο βασικός ακραίος δεν ξεκίνησε κι αυτός καλά τη χρονιά. Κανονικός κεντρικός μπλοκέρ υπάρχει μόνο ο Ρανγκέλ, που κι αυτός δεν παίζει στην ένταση που μας είχε συνηθίσει. Έτσι, η ομάδα του κ. Αντρεόπουλου τα περιμένει όλα από τον φοβερό διαγώνιο Ερνάντεζ. Φτάνει όμως αυτός για να κερδίσει μόνος του τον φορμαρισμένο Μίλωνα ; Λίγο δύσκολο. Μάλλον θα συνεχίσουν τα όνειρα στην πλατεία, μετά από μια ακόμα μεγάλη νίκη.

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε

Αυτός όμως που είδε το πιο μεγάλο όνειρο, είναι ο Οτσαλ της ΑΕΚ. Aφού μόνο σε όνειρο θα μπορούσε η καλή κεντρική Καλατάντζε, να αγωνιστεί ως... ακραία. Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Τούρκος τεχνικός, που στο πρόσφατο Euro, ΔΕΝ έκρυβε την κεντρική του στην υποδοχή. Τώρα την έβαλε να παίξει ακραία. Μάλλον προσπαθεί να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Η Ένωση απέναντι στον ΠΑΟΚ έπαιρνε πρώτη μπάλα από την Στράντζαλη, που συνήθως έχει ποσοστά κάτω του 30% και από μια κεντρική.
Καληνύχτα, έφεξε κι αντίο.

Προτάσεις: 


1. 20:30 (ESAP TV): ΑΟΝΣ Μίλων - Παναθηναϊκός: 1 +1,5 set (2.20) - 20 units


2.  18:00: Λαμία (Γ) - ΑΕΚ (Γ): 1 (6.60) - 5 units


Συνολική κάβα: + 163.74 units


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads