Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-01-30

Ο… “μυστήριος” γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών (31/1/24) της ΕΠΕΣΘ.


Τελείωσε και η 15η αγωνιστική η οποία ήταν αμφίρροπη και επεισοδιακή και μας έβγαλε εκτός σε 3 ματς στις προβλέψεις μας.
Τελείως έξω πέσαμε στο ματς του Ιωνικού με τον Καμπανιακό όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-1 και έδειξαν να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την ομάδα της κ. Μηλοβιανού.
Στα άλλα δύο παιχνίδια πιάσαμε τα 5 σετ στην Μηχανιώνα αλλά όχι τον νικητή τελικά, ο βαθμός όμως που πήρε ο Ποσειδώνας ίσως αποδειχθεί χρυσάφι.
Στην Σταυρούπολη με 2 σετ 23-25 και 24-26 δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν πολύ μακριά από τα 5 σετ αλλά τελικά η μπίλια έκατσε στον Ηρακλή με τρίποντο.
Πολύ κοντά αλλά και πολύ μακριά μιας και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε…διαιτητικά λάθη. 

Πάμε στην 16η αγωνιστική με ένα μεγάλο ντέρμπι και δύο αμφίρροπα παιχνίδια. ΕΟΣ, Ηρακλής και Καμπανιακός έχουν θεωρητικά το πιο εύκολο έργο καθώς και ευκαιρία βαθμολογικής και ψυχολογικής ανάτασης για τους 2 ηττημένους της αγωνιστικής που πέρασε, με Πολίχνη, Μηχανιώνα και Μεντ αντίστοιχα. 3-0 πιστεύω και τα 3 παιχνίδια, εύκολα ή δύσκολα. 

ΔΕΚΑ και ΑΕΝ κοντράρονται σε ένα περίεργο παιχνίδι. Η ΔΕΚΑ με 15 ημέρες αγωνιστικής απραξίας ξαναμπαίνει στα βαθειά μιας και θέλει νίκες να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα αλλά και να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Από την άλλη η ΑΕΝ έχει μεγαλύτερο κίνητρο να παραμείνει στην τετράδα και δεν θέλει να κλωτσήσει την ευκαιρία αυτή. Ελπίδα Τούμπας και Ιωνικός βρίσκονται αντιμέτωποι σε ένα ματς χωρίς άγχος και για τους δύο άρα πολύ πιθανό και 4-5 σετ. Με τον Ιωνικό θα πάω αυτή την αγωνιστική μιας και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση! 

Και πάμε στο μεγάλο ντέρμπι για την 2η θέση. Εθνικός Πυλαίας και Πειραματικό. Στο ΔΑΚ Πυλαίας για πρώτη φορά όπως βλέπουμε στους ορισμούς, θα δούμε σίγουρα ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι με νίκη κάνουν το 2-0 στην σειρά και αν είναι και ζευγάρι ημιτελικού όπως φαίνεται αποκτούν τεράστιο προβάδισμα για τον τελικό έχοντας και το πλεονέκτημα της έδρας. Το Πειραματικό, θέλει αλλά και “πρέπει” να κερδίσει για να ισοφαρίσει την σειρά και να μπει στα play off πιο ήρεμο μιας και έχει και τον Ηρακλή ήδη στο 1-1 (σε περίπτωση που βρεθούνε). Δύσκολη η πρόβλεψη σε τέτοια παιχνίδια. Θα πάω με ρίσκο στην νίκη του Πειραματικού και για να βάλουμε φωτιά στην κατηγορία θα πω και τρίποντο. Τετάρτη βράδυ θα ξέρουμε! 

ΥΓ. Η στήλη είναι λίγο χιουμοριστική και λίγο να προβλέψουμε τα απρόβλεπτα. Μην ζητάτε να γράψουμε για άλλα πράγματα όπως οι διαιτησίες. Αρμόδιοι υπάρχουν, ας κάνουν ελέγχους και αξιολογήσεις οι ίδιοι. Και φέτος και πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε συνεχώς παράπονα. Κάποιοι ή δεν μπορούν ή δεν θέλουν.
Άλλες σκέψεις δεν θέλουμε να κάνουμε…

Οι προβλέψεις μου για την 16η αγωνιστική: 

Πήγασος Πολίχνης - ΕΟΣ 0-3

ΔΕΚΑ - ΑΕΝ Αγ. Τριάδας 1-3

Νέος ΓΣ Ηρακλής - Ποσειδών Μηχ 3-0

Ελπίδα Τούμπας - Ιωνικός 1-3

Καμπανιακός - ΜΕΝΤ 3-0

Εθνικός Πυλαίας - Πειραματικό 1-3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads