Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2024-01-29

Β΄ Εθνική Γυναικών ΕΣΠΕΠ: Αστέρια Αχαϊας - Ερυθρός Αστέρας 3-2!


Στο Αχαϊκό ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Αστεριών Αχαΐας όπου επιβλήθηκαν της Πατρινής ομάδας με 3-2 στο ται μπρεικ. (25-8), (25-18), (20-25, (20-25), (15-10).
Η Αχαγιώτικη ομάδα ενώ προηγήθηκε με 2-0 σετ σχετικά εύκολα όλα άλλαξαν στο 3ο σετ και άλλαξε η ισορροπία.
Μάχες, ένταση, νεύρα και τραυματισμούς,  όλα τα είχε το αποψινό ντέρμπι σε ένα γήπεδο γεμάτο από κόσμο με φιλάθλους και των δυο ομάδων όπου απόλαυσαν ένα σπουδαίο ντέρμπι επάξιο της δυναμικής και των δυο συλλόγων.
🚑 Στην αρχή του 4ου σετ τραυματίστηκε η αθλήτρια του Ερυθρού Καράβολα Ε. σε μια φάση στο παρκέ σε άτσαλη πτώση τραντάχτηκε ο αυχένας με αποτέλεσμα να παγώσει το γήπεδο. Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες άμεσα με τοποθέτηση του ειδικού κολάρου αυχένα και την κλήση στο ΕΚΑΒ όπου αξίζει να σημειωθεί η αμεσότητα της επέμβασης τους στο κλειστό.  Περαστικά στην αθλήτρια και τεράστιες ευχαριστίες στην αμεσότητα της μετάβασης του ΕΚΑΒ με ανθρώπους της να παράσχουν τις απαραίτητες βοήθειες.
Ευχαριστούμε θερμά όλο το φίλαθλο κοινό γονείς και φίλους που βρέθηκαν στην Κάτω Αχαγιά το απόγευμα της Κυριακής και απόλαυσε έναν σπουδαίο αγώνα αντάξιο των θέσεων και των δυο ομάδων. Συγχαρητήρια σε όλους!
Μπράβο στα κορίτσια μας για την ψυχή που έδειξαν και αντέδρασαν στο ται μπρεικ, πολλά συγχαρητήρια σε προπονητικό επιτελείο και έφορο.

Σύνθεση Αστέρια Αχαΐας:
Πανουτσοπούλου Ρ.(coach),Παπαδημητρόπουλος Β(έφορος), Λυκούδης Γ(στατ),
Λυκούδη Ε., Σαράντη Κ., Μιχοπούλου Β,
Κόλλια Ε., Μπακλέση Π., Ρίπι Ε., Ζησιμάτου Μ., Τσάφου Μ., Ζωγοπούλου Α., Κονδύλη Μ.(L),  Πετροπούλου Σ., Δουραμάνη Θ. Γωγούσου Κ., Κόκκινου Α.

Σύνθεση Ερυθρός Αστέρας
Λεγάτου Ε.(coach), Τζιουβάρα Β., Μαραγκάκη Δ., Αγγελοπούλου Α., Ηλιοπούλου Ε., Στυλιανοπούλου Ε.(L), Τριαντοπούλου Ε., Πόλη Μ., Μποτσάκη Ε., Ραζακλή Σ., Κατσιμήγα Κ., Αλατζά Λ., Καράβολα Ε.(L), Παπαευσταθίου Β., Μαυρομάτη Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads