Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-12-19

Το Łódź θα φιλοξενήσει τους τελικούς ανδρών VNL 2024

 


Η πόλη Łódź της Πολωνίας επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει τους Τελικούς Ανδρών του Volleyball Nations League (VNL) το 2024.  Η επιλογή του Λοντζ ακολουθεί την επιτυχημένη διοργάνωση από την Πολωνία στους Τελικούς του 2023 VNL στο Γκντανσκ, όπου η πολωνική ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια.

Το 2024, η πολωνική ομάδα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην έδρα της, επωφελούμενη από την υποστήριξη των ντόπιων φιλάθλων και μια αυτόματη θέση στο τουρνουά. Θα αντιμετωπίσουν σκληρό ανταγωνισμό από τις επτά κορυφαίες εθνικές ομάδες της Προκαταρκτικής Φάσης, που θα διεξαχθεί σε έξι χώρες από τις 21 Μαΐου έως τις 23 Ιουνίου.

Στο VNL 2024 θα συμμετέχουν 16 εθνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Βουλγαρία, ο Καναδάς, η Κούβα, η Γαλλία, η Γερμανία, το Ιράν, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Σερβία, η Σλοβενία, η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Τελικοί θα υιοθετήσουν μια ενιαία μορφή αποκλεισμού, ξεκινώντας από τους προημιτελικούς και καταλήγοντας στους αγώνες μεταλλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads