Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-12-01

Μάκης Λιοσάτος: "mea coulpa, αλλά με ηθικό ακμαιότατο"!


Αγαπητοί φίλοι στα προγνωστικά της προηγούμενης στήλης λάθεψα. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα μεγάλο πρέπει, για νίκη επί του Πήγασου,  που δεν θα μπορούσε να προβάλει αντίσταση έχοντας μόλις έναν ξένο στο ρόστερ. Όταν όμως είσαι κερδισμένος, η ψυχολογία σε κάνει να αισθάνεσαι κι εσύ ασταμάτητος. Δεν πειράζει όμως, με το ηθικό ακμαιότατο, πάμε να επιστρέψουμε άμεσα στα επιτυχημένα προγνωστικά βόλεϊ .
Προγνωστικά. Ντέρμπι κορυφής στο «Γ. Κασιμάτης»

Έχω εκφράσει την άποψη ότι φέτος για τον τίτλο θα παλέψουν Ολυμπιακός και ΠΑΟ. Εμμένω σε αυτή, όσο εμμένει στον πάγκο της  ΑΕΚ ο Οτσάλ. Ο οποίος όπως αποδείχθηκε περίτρανα και στους καλοκαιρινούς αγώνες της Εθνικής, δεν μπορεί να δει καθαρά τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Οι αποφάσεις του στα περισσότερα παιχνίδια είναι λανθασμένες. Ενώ αδιανόητη μου φαίνεται η επιλογή της Όλγας Στράντζαλη, στη θέση της Νίζετιχ. Σήμερα πιστεύω θα φανεί ακράδαντα αυτό το λάθος. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού λογικά θα σημαδέψουν στο σέρβις την ακραία της Ένωσης, που δεν έχει καθόλου καλά ποσοστά υποδοχής, όπως και επίθεσης.

Δεν παίρνει τα πάνω του ο ΠΑΟΚ

Πολύ άσχημα ξεκίνησε η σαιζόν για τον ΠΑΟΚ, όπως σωστά προέβλεψε η στήλη εξ αρχής. Οι πολλοί τραυματισμοί χτύπησαν ένα ούτως ή άλλως ελλιπές ρόστερ. Ο Ηλυσιακός κάνει θαύματα φέτος, όπως η μεγάλη νίκη του μέσα στου Ρέντη.

Τέλος, εξαιρετική ομάδα παρουσιάζουν φέτος τα Πεύκα. Με πίεση στο σέρβις και δυνατό μπλοκ, δυσκολεύουν πάντα τον αντίπαλο, όποιος και να είναι. Σε όλες τις αγωνιστικές της Α1 ως τώρα, κυριάρχησαν τα over συνολικών πόντων στα προγνωστικά, οπότε το ίδιο μπορεί να συμβεί και σήμερα.
Προτάσεις:
1. Σύστημα 2.3 - 16 μονάδες (4Χ4)
18:30 Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων (Γ) - ΟΦΑ Απολλώνιος (Γ) - 1 (1.80)
18:45 ΑΕΚ (Γ) - Ολυμπιακός (Γ) - 2 (2.00)
19:30 ΑΟ Ηλυσιακός (Γ) - ΠΑΟΚ (Γ) - 1 (2.50)

2. Δυάδα απόδοσης 3.42 - 4 μονάδες
17:00 Μαρκόπουλο (Γ) - Θέτις Βούλας (Γ) - οver 183,5 (1.85)
17:00 Άρης (Γ) - ΑΟ Θήρας (Γ) - οver 183,5 (1.85)

Συνολική κάβα: + 76.64 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads