Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-12-10

Η Περούτζια ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο κόντρα στην Itambé Minas στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συλλόγων

Sir Sicoma Perugia εναντίον Halkbank SK – Φωτογραφία: Volleyball World

 Η ιταλική ομάδα βόλεϊ Sir Sicoma Perugia είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων ανδρών FIVB. Αφού εξασφάλισε μια αποφασιστική νίκη επί της Halkbank Spor Kulübü της Τουρκίας στους ημιτελικούς, η Περούτζια προετοιμάζεται τώρα για έναν απαιτητικό τελικό εναντίον της Βραζιλίας Itambé Minas.


Στον ημιτελικό αγώνα στο Bengaluru της Ινδίας, η Περούτζια έδειξε την κυριαρχία της, κερδίζοντας τρία σερί σετ κόντρα στη Halkbank (25-14, 25-16, 31-29). Ο Πολωνός παίκτης Kamil Semeniuk με 15 πόντους, ενώ ο Κουβανός παίκτης Jesus Herrera συνέβαλε σημαντικά με 13 πόντους.


Από την άλλη πλευρά, οι Nimir Abdel-Aziz της Halkbank και Mert Mátic έδωσαν μια δυνατή μάχη, σημειώνοντας εννέα και οκτώ πόντους, αντίστοιχα. Ωστόσο, οι προσπάθειές τους δεν ήταν αρκετές για να ξεπεράσουν την "αστρική" απόδοση της Περούτζια.


Εν τω μεταξύ,η Itambé Minas κέρδισε τη θέση της στον τελικό μετά από μια σκληρή νίκη επί των Suntory Sunbirds της Ιαπωνίας, κερδίζοντας 3-2 σε έναν συναρπαστικό αγώνα πέντε σετ. Βασικοί παίκτες για την Minas ήταν ο Κουβανός Michael Sanchez, ο οποίος σημείωσε 27 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, και ο Dmitriy Muserskiy, με 23 πόντους, ήταν ο πρώτος στο σκοράρισμα των Suntory Sunbirds.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads