Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-12-08

Η FIVB παρουσιάζει το ημερολόγιο αγώνων για το 2025-2028


 Η Διεθνής Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (FIVB) παρουσίασε το ημερολόγιο αγώνων για το 2025-2028. Η κυκλοφορία, που ανακοινώθηκε πριν από τον Ολυμπιακό κύκλο, υιοθετεί μια φιλοσοφία «λιγότερο είναι περισσότερο» για να βελτιώσει την προετοιμασία των αθλητών και της ομάδας.



Τους τελευταίους 18 μήνες, η FIVB συνεργάστηκε εκτενώς με βασικά ενδιαφερόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών, εθνικών ομοσπονδιών και εμπορικών εταίρων για τον σχεδιασμό αυτού του νέου ημερολογίου. Τονίζει τη σημασία της σεζόν των συλλόγων, ενώ δίνει προτεραιότητα σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις όπως το Volleyball Nations League (VNL), τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τα Ηπειρωτικά Πρωταθλήματα. Βελτιώνοντας τους αγώνες πρόκρισης για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το νέο σύστημα χρησιμοποιεί υπάρχουσες διοργανώσεις και την Παγκόσμια Κατάταξη.




Κεντρικό στοιχείο του νέου ημερολογίου είναι η εστίαση στην υγεία και την ευημερία των αθλητών. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο κύκλο Παρίσι 2024, το πρόγραμμα 2025-2028 αυξάνει τον χρόνο αποθεραπείας και προετοιμασίας για τους παίκτες, κατανέμοντας 11,5 εβδομάδες ετησίως και επεκτείνοντας αυτό σε 13 εβδομάδες για το Ολυμπιακό έτος 2028.




Η βελτιστοποίηση του ημερολογίου περιλαμβάνει τον καθορισμό σταθερών ημερομηνιών για κορυφαίες εκδηλώσεις και την απλοποίηση των μορφών τουρνουά.

Ο Πρόεδρος της FIVB Δρ. Ary S. Graça επαίνεσε το νέο ημερολόγιο ως το καλύτερο που κυκλοφόρησε ποτέ. Δήλωσε ότι τα σχόλια από τις εκτενείς διαβουλεύσεις ήταν συντριπτικά θετικά. Ο Δρ. Graça αναμένει τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και ομάδων σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και αναμένει ότι το διετές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με 32 ομάδες ανά φύλο, θα επεκτείνει τις ευκαιρίες φιλοξενίας και συμμετοχής σε περισσότερες χώρες.


 πηγή: FIVB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads