Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-12-20

Απάντηση στο Κουίζ!


Η απάντηση στο Κουίζ," πως γίνεται οι τέσσερις προπονητές από μια Ένωση  να "στέλνουν" 4 αθλήτριες σε προετοιμασία Εθνικής και ο ένας από άλλη ..... 6;

Ίσως οι περισσότεροι που εμπλέκονται με  τα Κλιμάκια (προπονητές, γονείς, παράγοντες)  να έχουν καταλάβει για ποιους προπονητές και Ενώσεις μιλάμε!
Ειδικά αν μετρήσουν τα κορίτσια από τη λίστα που δημοσιεύθηκε!

Κατά την άποψη μας, δεν είναι δυνατόν τέσσερις καταξιωμένοι, έμπειροι και πολύ καλοί γνώστες αυτών των ηλικιών, να ξέχασαν να προπονούν και  να μην   μπορούν να "στείλουν" στην προετοιμασία της Προεθνικής ομάδας Παγκορασίδων, 6-7 αθλήτριες, από μια Ένωση (ΕΠΕΣΘ) με πολύ μεγάλο αριθμό αθλητριών και με δυνατό πρωτάθλημα, ενώ  από γειτονική Ένωση που έχει μόνο έναν αποσπασμένο να καλούνται 6 αθλήτριες!

Δεν μας προξένησε όμως και μεγάλη  εντύπωση αφού τα πρώτα σημάδια φάνηκαν  από την συγκεντρωτική που έγινε στο κλειστό της Σταυρούπολης από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο, όπου συγκεντρώθηκαν κορίτσια από τέσσερις Ενώσεις (ΕΣΠΕ Θράκης Ανατ. Μακεδονίας, ΕΠΕΣΘ, ΕΣΠΕΜ, ΕΣΠΕΚΕΛ) αφού από τον "τρόπο της προπόνησης"  φάνηκε ότι η επιλογές είχαν προαποφασιστεί!
Όπως επίσης  ότι ο ένας  της γειτονικής Ένωσης, καθότι έχει ορισθεί και άμεσος συνεργάτης του Ομοσπονδιακού προπονητή, "προώθησε" μεγαλύτερο αριθμό απ ότι του αναλογούσε,  σε σχέση με τις υπόλοιπες Ενώσεις!
Θα μου πείτε, αν είναι καλά τα παιδιά, τότε καλά έκαναν και τα κάλεσαν!
Αν όμως στην τελική δεκατετράδα το καλοκαίρι δεν είναι κανένα απ αυτά; (να το θυμάστε αυτό)
Γιατί απ την Θεσ/νίκη θα είναι τρία απ τα τέσσερα! 

Μπράβο όμως στην γειτονική Ένωση που τα "κατάφερε" παίρνοντας αναλογικά μετά την Αθήνα (16) τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητριών, δείχνοντας ότι έχει "μεγαλύτερη δύναμη" από τις άλλες!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads