Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-11-22

ΠΑΟΚ και Μίλωνας θέλουν πρόκριση ,και το ευρωπαϊκό ταξίδι της Κηφισιάς στο Challenge Cup ξεκινάει


ΠΑΟΚ και Μίλωνας //
Οι δυο ελληνικές ομάδες ρίχνονται σήμερα (22/11) στην ευρωπαϊκή “μάχη”, αυτή του CEV Cup με… φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Από το “Dom Odbojke Bojan Stranic” του Ζάγκρεμπ θα αρχίσει την Τετάρτη (22/11, 20:00) η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ στο CEV Cup της σεζόν 2023-24. Διαιτητές θα είναι η Βερόνια Μιοάρα Παπαντόπολ και ο Σλοβένος Γκρέγκορ Νόβακ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ και ο τεχνικός της ομάδας Γιόσκο Μιλενκόφσκι θα βάλει όλη του την τέχνη για να αξιοποιήσει όλο το δυναμικό του ρόστερ ώστε να πάρει θετικό σκορ κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Η κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ που θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στο κροατικό πρωτάθλημα αλλά στο πρωτάθλημα MEVZA δεν έκανε καλό ξεκίνημα και γνώρισε δύο ήττες. Για το πρωτάθλημα νίκησε τη Μλάντοστ Ρίμπολα Καστέλα με 3-1 σετ και διατήρησε το αήττητο της. Σε 7 αγώνες έχει 14 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση ενώ η Μλάντοστ Ρίμπολα Καστέλα έχει 12 και είναι στην 2η θέση μαζί με την Σεντρομέταλ.

Έτοιμος για άλλη μία μεγάλη πρόκληση είναι ο Μίλωνας που την Τετάρτη (22/11/2023, 20:00) θα υποδεχτεί στο κλειστό γυμναστήριο “Κροίσος Πέρσης” την αυστριακή SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ στον πρώτο αγώνα της φάσης των “32” του CEV Cup. Διαιτητές θα είναι ο Τσέχος Ντούσαν Ριτσλίκ και ο Πολωνός Πιοτρ Κρολ. Οι Νεοσμυριώτες ζουν το όνειρό τους ταξιδεύοντας για πρώτη φορά στη φάση των “32” του CEV Cup πανηγυρίζοντας ήδη δύο νίκες στην προκριματική φάση.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Είμαστε έτοιμοι για μία ακόμα πρόκληση και μία γιορτή για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Μίλωνα. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις ώστε ο Μίλων να γίνει ένα ευρωπαϊκό κλαμπ και ο στόχος μας περνάει μέσα από αυτές τις δοκιμασίες. Είναι στα μέτρα μας η Μπλέινμπουργκ αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι εύκολη ομάδα. Έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας και έχουμε αφήσει πίσω την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Πήγασο. Το παιχνίδι της Μπλέινμπουργκ στηρίζεται στον Κουβανό πασαδόρο Χούλιο Αλμπέρτο Γκόμεζ Γκάλβεςπου κάνει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Εχουμε τον Άγγελο αντίπαλο


Α.Ο.Π.Κηφισιάς//Η ομάδα των βορείων προαστίων γράφει ιστορία σήμερα (22/11, 19:00), καθώς θα δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Γαλατασαράι για τους “32” του Challenge Cup Ανδρών.


Το παρθενικό ταξίδι του ΑΟΠ Κηφισιάς στα Κύπελλα Ευρώπης και στο  Challenge Cup έχει αφετηρία στο Ζηρίνειο σήμερα (22/11) στις 19:00 με αντίπαλο την τουρκική Γαλατασαράι του Σέρβου Νικολά Μιχαΐλοβιτς. Διαιτητές θα είναι ο Πολωνός Σιμόν Πιντράλ και ο Ολλανδός Βούτερ ντε Βάαρ.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ήρθε η πρώτη ιστορική συμμετοχή μας στο Τσάλεντζ Καπ. Είμαστε αισιόδοξοι και προετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων. Ξέρουμε τη δυναμικότητα της Γαλατάσαραϊ η οποία είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Διαθέτει παίκτες μεγάλης ποιότητας οι οποίοι έχουμε παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Ο αγώνας στο Ζηρίνειο είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους μας αλλά και τους φίλους το βόλεϊ να απολαύσουν ένα δυνατό παιχνίδι. Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας ώστε να μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads