Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-11-23

"....να βάζουμε την ομάδα τους να κερδίζει"! Ο… “μυστήριος” γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.


Τελείωσε η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα και η αγαπημένη μου ομάδα (έχω δηλώσει οπαδός της από πέρυσι) Ελπίδα Τούμπας, ήταν και η μόνη που μας έστειλε αδιάβαστους! Σε όλα τα άλλα πέσαμε 100% μέσα και στους νικητές αλλά και ακριβώς στα σετ!!!!! Την Τούμπα νομίζω ότι αν δώσω 4 πιθανά αποτελέσματα θα βγει το 5ο!!!!!!! 

Πάμε στην 8η αγωνιστική όπου και εδώ έχουμε πολύ δύσκολα και ύπουλα παιχνίδια σχεδόν σε όλα τα γήπεδα. Με εξαίρεση Ηρακλή και Πειραματικό που θεωρώ θα κερδίσουν εύκολα και οι δύο και θα παραμείνουν στις πρώτες θέσεις, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι ανοιχτά σε όλα τα αποτελέσματα με τις ομάδες να κυνηγάνε βαθμούς είτε για να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις είτε για να πλασαριστούν στην 4άδα! 

Υγ. Αν κάποιοι προπονητές/παράγοντες ή αθλήτριες έχουν κάποια δυσαρέσκεια για τις προβλέψεις, μπορούν να στείλουν email στο blog και να βάζουμε την ομάδα τους να κερδίζει πάντα και με το σκορ που θέλουν και με την δική τους επιλογή και πρόβλεψη! Προβλέψεις και λίγο χιούμορ έχουμε εδώ συνέχεια για το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος. Ούτε για να μειώσουμε κάποιους ούτε στοιχηματικά. Το τελευταίο ας το φροντίσουν οι ομάδες…….

Οι προβλέψεις μου για την 8η αγωνιστική:

 

Πήγασος Πολίχνης - ΜΕΝΤ

1-3

ΔΕΚΑ - Ιωνικός

2-3

Πειραματικό - Ποσειδών Μηχ

3-0

ΑΕΝ Αγ. Τριάδας - ΕΟΣ

3-2

Νέος ΓΣ Ηρακλής - Καμπανιακός

3-0

Εθνικός Πυλαίας - Ελπίδα Τούμπας

3-1

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads