Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-11-30

"κάποιες ομάδες δείχνουν να έχουν κοιλιά"! Ο… “μυστήριος” γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ!


Έφυγε και η 8η αγωνιστική και εκτός της μεγάλης νίκης του ΕΟΣ με 0-3 μέσα στην ΑΕΝ, που τον κρατάει ψηλά στην πρώτη πεντάδα, τα άλλα ματς έληξαν όπως ακριβώς τα είχαμε προβλέψει. Στους νικητές όχι στα σετ όπου είχαμε 4 και 5 σετ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. 

Πλησιάζει το τέλος του πρώτου γύρου και κάποιες ομάδες δείχνουν να έχουν κοιλιά και προβλήματα και κάποιες να φορμαρίζονται πριν τις γιορτές για τα τελευταία παιχνίδια. Ντέρμπι και πάλι ντέρμπι σε κάθε αγωνιστική σε παραπάνω από ένα γήπεδο κάθε εβδομάδα με τις αλλαγές στην βαθμολογία να είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον. 

Υπάρχει επίσης και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον Γενάρη για διορθωτικές κινήσεις στις ομάδες αλλά εδώ δεν είναι σαν το καλοκαίρι. Από την μία, δεξαμενή παικτριών δεν υπάρχει αλλά και από την άλλη υπάρχει το “εμπόδιο” των ομάδων οι οποίες πρέπει να συναινέσουν για την όποια παραχώρηση. Αν κρίνουμε και από την κακή βαθμολογική θέση των περισσοτέρων ομάδων της πόλης μας στις πιο πάνω κατηγορίες, τότε ακόμα πιο δύσκολα να βρεθούν παίκτριες για τις ομάδες της Β’ εθνικής. Οπότε και…..αναμονή για τυχόν αλλαγές και ανακατατάξεις!

Οι προβλέψεις μου για την 9η αγωνιστική:

 

Καμπανιακός - Πήγασος Πολίχνης

3-0

ΜΕΝΤ - ΔΕΚΑ

2-3

Ιωνικός - Πειραματικό

0-3

Ποσειδών Μηχ - ΑΕΝ Αγ. Τριάδας

0-3

Ελπίδα Τούμπας - Νέος ΓΣ Ηρακλής

1-3

ΕΟΣ - Εθνικός Πυλαίας

2-3

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads