Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-11-04

Επανήλθε δριμύτερος ο "Μυστήριος"! Σχολιάζει και προβλέπει για την Β΄ Εθνική Γυναικών ΕΠΕΣΘ!

Β΄ Εθνική γυναικών ΕΠΕΣΘ 2023-2024. Αργήσαμε λίγο φέτος αλλά θέλαμε να αρχίσει το πρωτάθλημα και να έχουμε μια μικρή εικόνα του αγωνιστικού πριν αρχίσουμε τις προβλέψεις και να δούμε και κάποια πράγματα που θέλαμε να διασταυρώσουμε.

Θέλαμε να δούμε ότι τα υπέρογκα ποσά που διατυμπάνιζαν κάποιες ομάδες το καλοκαίρι, αν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και την αξία των αθλητριών που συμμετέχουν. Μάλλον όμως όχι γιατί δεν βλέπουμε τελικά κάτι το εξωπραγματικό, όπως παλαιότερα χρόνια. Σίγουρα βλέπουμε καλές ομάδες και καλές αθλήτριες αλλά από το…πάνω ράφι φέτος δεν έχουμε μετακινήσεις όπως τις προηγούμενες σεζόν.

Θέλαμε επίσης να δούμε και πως θα κατέβουν ορισμένες ομάδες με τους προπονητές τους, που απασχολούνται και σε άλλα σωματεία. (παγκόσμια πρωτοτυπία και εδώ για άλλη μια φορά, με τις ευλογίες του ΣΕΠΠΕ). Τελικά ούτε γάτα ούτε ζημιά και ας ακούγονται γκρίνιες στα πηγαδάκια από όλους τους εμπλεκόμενους. Στην πραγματικότητα ελάχιστοι είναι αυτοί πάντα που παίρνουν θέση μπροστά και “στοχοποιούνται” αλλά όλοι οι υπόλοιποι γκρινιάζουν καφενειακά. Οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα τελικά και βαδίζουμε ήδη στην 5η αγωνιστική. 

Βλέπουμε ήδη λοιπόν από τις πρώτες αγωνιστικές ότι θα έχουμε ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό πρωτάθλημα ίσως χωρισμένο σε 3 “γκρουπ” αν τολμήσουμε να πούμε. Ομάδες για άνοδο, για σωτηρία και κάπου στην μέση με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας για κάθε αντίπαλο. Με τις εμβόλιμες και το δύσκολο πρόγραμμα στην φετινή έναρξη βλέπουμε ότι οι 2 νεοφώτιστοι Ηρακλής και Πυλαία πορεύονται αήττητοι μαζί με Πειραματικό, ΑΕΝ και την μεγάλη έκπληξη της Ελπίδας Τούμπας να είναι στην πρώτη 5άδα έχοντας ήδη και κάποια ντέρμπι στην πλάτη τους. Καμπανιακός, Ιωνικός και ΕΟΣ είναι αξιόλογα σύνολα, ικανά για κάθε αποτέλεσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια αλλά και με τους μέχρι τώρα πρωτοπόρους και οι ΔΕΚΑ, ΜΕΝΤ, Μηχανιώνα και Πήγασος να είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα της ΔΕΚΑ σίγουρα θα ανέβει σιγά σιγά ψηλότερα γιατί έχει καλό υλικό αλλά ήττες από τους τρεις πρώτους ενώ οι υπόλοιποι 3 θα παλέψουν για την σωτηρία με την Μεντ να είναι μέχρι τώρα το φαβορί ανάμεσα στις τρεις για την σωτηρία.

Ο Καμπανιακός μετράει μια απώλεια τραυματισμού και αυτό δείχνει να του στοιχίζει ίσως τους στόχους για διάκριση που έθεσε η διοίκηση με την νέα προπονήτρια κ.Μηλοβιανού αλλά θα παλέψει μέχρι τέλους για την είσοδο στην τετράδα. Κάτι που ίσως δεν κάνει ο Ιωνικός που δείχνει μια μεταβατική χρονιά με μαχητικό υλικό και νέο προπονητή τον κ. Καραγκιοζίδη. Μεταβατική χρονιά ίσως και για τον ΕΟΣ που παίζει ύστερα από πολλά χρόνια στην Β εθνική αλλά παραμένει επικίνδυνος και ανταγωνιστικός με αξιόλογο σύνολο και έμπειρο προπονητή τον κ. Ακριτίδη. Έχει κάποιες απώλειες αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι θα μείνει εκτός τετράδας και διεκδίκησης. Πειραματικό, Ελπίδα Τούμπας και ΑΕΝ έχουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι στα ρόστερ τους αλλά δείχνουν και φέτος ικανοί να πρωταγωνιστήσουν μέχρι τέλους. Κάτι που βλέπουμε και από τους νεοφώτιστους, Ηρακλή και Εθνικό Πυλαίας που μέχρι τώρα δείχνουν να είναι και τα μεγάλα φαβορί αρκεί να έχουν και συνέχεια χωρίς προβλήματα. 

Να ευχηθούμε λοιπόν καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες χωρίς άλλους τραυματισμούς και παρατράγουδα! 

Οι προβλέψεις μου για την 5η αγωνιστική: 

ΕΟΣ - Πήγασος Πολίχνης 3-0

ΑΕΝ Αγ. Τριάδας - ΔΕΚΑ 3-1

Ποσειδών Μηχ - Νέος ΓΣ Ηρακλής 0-3

Ιωνικός - Ελπίδα Τούμπας 1-3

ΜΕΝΤ - Καμπανιακός 0-3

Πειραματικό - Εθνικός Πυλαίας 3-1





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads