Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-11-26

Καλά θα πάει κι αυτό... "Να τον ακούτε το Μάκη"!


 



Αγαπητοί φίλοι η στήλη συνεχίζει σταθερά με επιτυχημένα προγνωστικά από τα πρωταθλήματα βόλεϊ, οπότε έτσι θα συνεχίσουμε. Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη σήμερα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πιθανόν να έχουν τους ίδιους στόχους.

Προγνωστικά. Μπορεί την έκπληξη ο Πήγασος!

Τουλάχιστον αυτό έλεγαν το καλοκαίρι κάποιοι ιθύνοντες του σωματείου της Πολίχνης. Ότι φέτος θα καταφέρουν να εισέρθουν στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος. Στην ερώτηση πως θα γίνει αυτό, η απάντηση ήτανε πετώντας έξω τον ΠΑΟΚ.

Προσωπικά μου αρέσει η ομάδα του Πήγασου από πέρυσι, όπου και την ακολουθούσα στα προγνωστικά βόλεϊ. Μας πλήρωσε μάλιστα καλά σε κάποιες μεγάλες αποδόσεις. Φέτος δεν ξεκίνησε καλά, όμως η πρώτη νίκη, απέναντι στον φορμαρισμένο Μίλωνα, μπορεί να γίνει το turning point της χρονιάς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ δυνατούς ακραίους, με τον Έλληνα Μαυροβουνιώτη να ξεχωρίζει. Ενώ και η διαγώνιος δεν αποτελεί πρόβλημα, όπως και η γενικότερα καλή ομαδική λειτουργία.


Μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει ξένος κεντρικός, με αποτέλεσμα στα δύσκολα ματς, ο Πήγασος να μη μπορεί να επιτύχει αρκετά μπλοκ. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο, οπότε δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το μειονέκτημα του αντιπάλου του. Γενικότερα οι γηπεδούχοι χρειάζονται άμεσα δύο καλούς κεντρικούς, έναν διαγώνιο κι έναν πασαδόρο. Προς το παρόν, πήρε ακραίο. Καλά θα πάει κι αυτό...


Προτάσεις:


1. 19:00 ΠΑΟΚ - Πήγασος Πολίχνης: Οver 139,5 (1.78). 12 Μονάδες


2. 19:00 ΠΑΟΚ - Πήγασος Πολίχνης: 2 (8.00) . 5 Μονάδες


ΚΑΒΑ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ: + 93.74


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads