Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-11-10

Να τον ακούτε τον Μάκη! "Ενδυματολογικό" θέμα στον ΠΑΟΚ!



Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος: Συναρπαστική η Α1 γυναικών.

Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ξεκίνησε και φέτος με πολλά συναρπαστικά παιχνίδια. Όλες οι ομάδες φαίνονται καλύτερες από πέρυσι, για αυτό και βλέπουμε εκπλήξεις. Το βλέπουμε βέβαια είναι σχετικό. Αφού η Α1 δεν έχει για άλλη μια φορά τηλεοπτική κάλυψη. Με κάποια livestreaming την βγάζουμε, εμείς οι φανατικοί φίλαθλοι του αθλήματος. Κι όταν δεν υπάρχουν κι αυτά, παρακολουθούμε την εξέλιξη μέσω teletext και τηλεφωνημάτων σε φίλους που βρίσκονται στο γήπεδο. Όπως τα παλιά χρόνια. Την ίδια στιγμή οι παράγοντες της ομοσπονδίας κοιτάνε περισσότερο την πολιτική, παρά την ουσία. Μέχρι το ελληνικό volley να πέσει οριστικά σε τέλμα...

Σήμερα έχει ντέρμπι αιωνίων και αναμένεται να βγάλουμε ασφαλέστερα  συμπεράσματα. Θεωρώ πάντως το ρόστερ του Ολυμπιακού πιο πλήρες. Μλέινκοβα, Νίζετιχ και Κούμπουρα μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα, σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όλων των σετ που θα παιχτούν.

Είδα τον Άρη με τα Πεύκα, όπου έχασε βαθμό. Δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα του κυρίου Σκουλικάρη. Αντίθετα οι νεοφώτιστοι με εξέπληξαν με την πίεση που ασκήσαν στο σέρβις και το πολύ καλά στημένο τους μπλόκ. Το Μαρκόπουλο ξεκίνησε δυνατά και αναμένεται επίσης να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Ενδυματολογικό θέμα στον ΠΑΟΚ

Ο Μίλων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι έχει ένα προβάδισμα στα προγνωστικά, τόσο αγωνιστικά όσο και ενδυματολογικά. Οι φιλοξενούμενοι άφησαν πίσω τις φρού φρού κολλητές φόρμες του κυρίου Δεληκώστα, για να περάσουν στα καφέ σκαρπίνια, με μπλε σακάκι, του κυρίου Μιλενκόφκσι. Τον οποίο ειλικρινά εκτιμώ, σέβομαι και θεωρώ καλό προπονητή. Το υλικό που έχει όμως φέτος, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι. Ειδικά στη θέση του κεντρικού μπλοκέρ βλέπω μεγάλη ένδεια. Μόνο ο Γάτσης είναι πραγματικά καλός κεντρικός, άλλα περιέργως έρχεται ως τρίτος στο rotation. Ο Παπαλεξίου διάλεξε ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, αντί για τον Μίλωνα που του είχε κάνει εξίσου πρόταση. Μάλλον καλό έκανε στο σωματείο της Νέας Σμύρνης.

Ο Σάκης Ψάρρας εκτός από δουλευταράς και καλός προπονητής, είναι και καλοντυμένος. Κι εγώ τα μετράω όλα παιδιά. Είπαμε, πρωινάδικο κάνω, καθημερινά 11:00-13:00 στο Ράδιο Γρεβενά 101,5. Μη ξεχνιόμαστε...

 Μπορείτε να ακούτε πατώντας play στο www.grevenamedia.gr, ή το on radio (Μόνο αυτή τη Δευτέρα και τη Τρίτη θα είμαστε κλειστά. Από Τετάρτη στις 11:00 κανονικά). 

Προτάσεις:

1. 17:00: Παναθηναϊκός (Γ) - Ολυμπιακός (Γ) - 2 (2.37)

Μονό - 4 μονάδες

2. 18:30: ΑΟΝΣ Μίλων - ΠΑΟΚ - 1 (3.40)

Μονό - 4 μονάδες

3. Aκαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων (Γ) - ΠΑΟΚ (Γ) - 1 +1,5 set (2.20)

Μονό - 4 μονάδες

4. Σύστημα 2.3. (trixie) - 8 μονάδες (4Χ2)

1. Παναθηναϊκός (Γ) - Ολυμπιακός (Γ) - 2 +1.5 set (1.72)

2. Άρης (Γ) - Μαρκόπουλο - 2 (1.87)

3.  ΑΟΝΣ Μίλων - ΠΑΟΚ - 1 +1,5 set (2.10)

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΦΕΤΙΝΗ KΑΒΑ: + 20 MONAΔΕΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads