Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-11-29

Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης (28-30/11)


Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης το διάστημα 28-30 Νοεμβρίου.

Ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης θα είναι 1ος διαιτητής την Τρίτη 28/11 στην αναμέτρηση της πορτογαλικής Πόρτο με την γαλλική Μπεζιέ για το CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος θα είναι 1ος διαιτητής την Τρίτη 28/11 στην αναμέτρηση της γαλλικής Λεβουά με την THY Κωνσταντινούπολης για το CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Βασιλειάδης θα είναι 2ος διαιτητής την Τετάρτη 29/11 στο παιχνίδι της ρουμάνικης Αρκάντα Γκαλάτι με την βέλγικη Μάασεϊκ για το Champions League ανδρών.

Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Φραγκάκης θα είναι 1ος διαιτητής την Τετάρτη 29/11 στο παιχνίδι της ολλανδικής Άπελντορν με την Μπούντβα από το Μαυροβούνιο για το CEV Cup ανδρών.

Η διεθνής διαιτητής Λώρα Κυριοπούλου θα είναι 1η διαιτητής την Τετάρτη 29/11 στο παιχνίδι της βέλγικης Λέουβεν με την σέρβικη Παρτίζαν για το CEV Cup ανδρών.

Τέλος, ο διεθνής διαιτητής Νίκος Αγγελίδης θα είναι 2ος διαιτητής την Πέμπτη 30/11 στην αναμέτρηση της τούρκικης Γαλατασαράι με την γερμανική Βισμπάντεν για το Challenge Cup γυναικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads