Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-10-25

Οι 5 πιο συνηθισμένες δουλειές για παίκτες μετά την καριέρα τους


 Προποητής/Μάνατζερ



Πολλοί αθλητές μετά την καριέρα τους θέλουν να παραμείνουν στο άθλημα. Κάποιοι από αυτούς έγιναν προπονητές και αθλητικοί μάνατζερ. Οι ταλαντούχοι και επιτυχημένοι παίκτες έγιναν κυρίως προπονητές.

Στέλεχος ομάδας (Προσωπικό παικτών, Γενική Διεύθυνση)

Με τεράστια εμπειρία στο άθλημα, η μετακίνηση στο μπροστινό γραφείο μετά το παιχνίδι φαίνεται σαν μια λογική μετάβαση για πολλούς αθλητές. Πολλοί από αυτούς σε όλο τον κόσμο προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, όχι απλώς βοηθώντας να διευθύνουν μια ομάδα, αλλά στην πραγματικότητα, κατέχοντας ένα κομμάτι της.

Ιδιοκτήτη της επιχείρησης

Η έναρξη μιας επιχείρησης απαιτεί κεφάλαιο που εξαρτάται από το μέγεθος της εργασίας στην οποία σκοπεύετε να τολμήσετε. Με τις οικονομίες που προκύπτουν από το να είσαι επαγγελματίας αθλητής, μπορείς να ξεκινήσεις μια επιχείρηση της επιλογής σου.

Αθλητικός Σχολιαστής/Εκπομπής

Οι πρώην αθλητές κάνουν τους καλύτερους αθλητικούς αναλυτές επειδή βλέπουν το παιχνίδι με διαφορετικό πρίσμα από τους οπαδούς. Έχουν πάει στις αίθουσες συσκέψεων, έχουν διαλυθεί το φιλμ, έχουν αναλύσει τους αντιπάλους και μπορούν να προσφέρουν αυτή την τεχνογνωσία στους θεατές στο σπίτι.

Ηθοποιός

Η υποκριτική είναι μια ωραία καριέρα υψηλού προφίλ μετά τη συνταξιοδότηση, αλλά γενικά, μόνο γνωστοί αθλητές μπορούν να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους στο γήπεδο στην οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads