Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Διαμαρτυρία Ανδροσθένη Θάσου, για τον ορισμό του στον ανατολικό όμιλο της ΕΣΠΕΘΡ!

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗ
"Ειλικρινά περιμέναμε με μεγάλη χαρά την κλήρωση της γυναικείας ομάδας στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Με μεγάλη έκπληξη, όμως, ενημερωθήκαμε από το site της ΕΣΠΕΘΡ, την τοποθέτηση μας στον ανατολικό όμιλο (μαζί με τις ομάδες της Νίκης Αλεξανδρούπολης, τις Αμαζόνες Αλεξανδρούπολη, τον Α. Ο Ορεστιάδας, την ΑΕ Κομοτηνής κ τον Ερμογένη Ξάνθης).
Γενικά, έχουμε δεχτεί και έχουμε "καταπιεί" αρκετά ως ένας παραμεθόριος σύλλογος, αλλά κάποια πράγματα έχουν κ όρια.
Από εδώ και στο εξής, η Θάσος έχει ομάδα, έχει γήπεδο, έχει και στόμα! Ρωτάμε, λοιπόν,με ποια κριτήρια τοποθετήσατε, κύριοι της Ένωσης, το νησί στο συγκεκριμένο όμιλο; Και αφού το αποφασίσατε, για ποιον λόγο δεν είχατε μια τηλεφωνική επικοινωνία με το σύλλογο μας, ώστε να μας ενημερώσετε τουλάχιστον ανθρώπινα για την οποιαδήποτε απόφαση σας;
Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι εμείς ως σωματείο θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την ΕΟΠΕ για την άρση της συγκεκριμένης απόφασης που πήρατε, καταδικάζοντας οικονομικά και τις υπόλοιπες ομάδες. Κι αν κρίνετε ότι η Θάσος είναι η κοντινότερη ομάδα χιλιομετρικά, μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι κάνετε λάθος. Κι αν ο νομός της Καβάλας είναι ο κοντινότερος προορισμός, τότε σας προτείνουμε να δείτε και τις υπόλοιπες επιλογές που έχετε. Κι αν δεν θέλατε να εμπλακείτε προσωπικά με τα άλλα σωματεία.,η λύση της "πραγματικής" κλήρωσης θα σας έλυνε τα χέρια.
Εμείς, ένα μικρό σωματείο, θεωρούμε ότι κάνουμε το παν για τη διάδοση του αθλήματος.
Κατανόηση, λοιπόν, και πάνω από όλα, ΛΟΓΙΚΗ"!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου