Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-08-11

Την Medelaynne Montano απέκτησε η Νέα Γενεά!


Η Νέα Γενεά βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Medelaynne Montano Caicedo. Η Montano αγωνίζεται ως ακραία / διαγώνια, έχει ύψος 1,87, κατάγεται από την Κολομβία και είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του volley παγκοσμίως.
Αποτελεί την πρώτη μεταγραφή ξένης παίκτριας για την ομάδα και συγχρόνως τη σπουδαιότερη στην ιστορία του συλλόγου μας και ευρύτερα του ελληνικού βόλεϊ.
Αγωνίστηκε στην Ευρώπη για πρώτη φορά τη σεζόν 2004 - 2005 φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον νυν προπονητή μας Δημήτρη Φλώρο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί επίσης με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.
Στην λαμπρή καριέρα της συμμετείχε σε κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, όπως της Ν. Κορέας, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκίας, Πολωνίας και Ιταλίας. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα και έχει αναδειχθεί MVP σχεδόν σε όλες τις χώρες που έχει αγωνιστεί. Αξίζει να σημειωθεί οτι κατέχει το 5ο ρεκόρ στην ιστορία του volley σε σκοράρισμα σε έναν αγώνα με 54 πόντους το οποίο πέτυχε όταν αγωνιζόταν στην Ν. Κορέα. Μία ακόμη διάκρισή της είναι η ανάδειξή της σε πρώτη σκόρερ και κορυφαία διαγώνιο στο Champions League το 2013.
Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας που μια παίκτρια αυτού του επιπέδου αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας.
Μαντλέν, καλωσόρισες στην οικογένεια της Νέας Γενεάς!! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας! 😄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads