Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-08-18

Μπέλα Χάακ: "περιμένω με ανυπομονησία το αυριανό ματς"


Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στον Γ’ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι στο Ντίσελντορφ έχουμε ορισμένους από τους πιο ωραίους «τρελούς» προπονητές.

Χθες μετά τον αγώνα Ελλάδα-Γερμανία ο Βίταλ Χέινεν διέκοψε τη συνέντευξη της Ασημίνας Νικολογιάννη για να της δώσει συγχαρητήρια, σήμερα ήταν ο Ντανιέλε Σανταρέλι αυτός που «εισέβαλλε» στη μεικτή ζώνη την ώρα που μιλούσε η Μπέλα Χάακ στην κάμερα του volleyball.gr για τον αυριανό αγώνα Σουηδία-Ελλάδα.

 «Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για την τελική κατάταξη στον όμιλο. Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο αλλά και συνάμα διασκεδαστικό να παίζεις κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα όπως η Τουρκία. Για 1.5 σετ παίξαμε καλά, όχι όμως στη συνέχεια, ωστόσο, πρόλαβε να πει η Σουηδέζα διαγώνια καθώς όταν την ρωτήσαμε αν ο στόχος της Σουηδίας να επαναλάβει την εξαιρετική πορεία του 2021 όταν έφτασε ως τους 8 της διοργάνωσης, εμφανίστηκε ο προπονητής της στην Ιμόκο Κονελιάνο.

Κι αφού αρχικά άρχισε τις γκριμάτσες για να την κάνει να γελάσει, έσπευσε να την αγκαλιάσει…
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σήμερα έκανα καλή τακτική πάνω της… Ξέρω ότι μπορεί να παίξει και καλύτερα, αλλά είναι μικρή ακόμη», είπε ξεσπώντας σε γέλια ο Ιταλός τεχνικός, για να συμπληρώσει (παίρνοντας ένα σοβαρό ύφος): «Η Μπέλα είναι απίστευτη αθλήτρια, ένας από τους καλύτερους ανθρώπους και ειλικρινά δεν θέλω να παίζω εναντίον της. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε τη συνέντευξη σας».

Μετά την αποχώρηση Σανταρέλι η κουβέντα με τον Νο1 κίνδυνο για την ελληνική ομάδα στράφηκε στην Ελλάδα με την Χάακ να δηλώνει:
«Δεν την ξέρουμε καλά την Ελλάδα… Ξέρουμε κάποιες αθλήτριες αλλά δεν έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια ως αντίπαλοι. Θα τη δούμε το βράδυ στο βίντεο, είδαμε λίγο από το χθεσινό ματς, αλλά το βασικό είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας και θα δούμε πως ακριβώς θα μας αντιμετωπίσει και η Ελλάδα».  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads