Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-07-23

Έχουν γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ!


Δυο φάσεις ήταν!
Αν ήταν ανάποδα, θα πανηγυρίζαμε  σήμερα για το χρυσό ή το ασημένιο μετάλλιο!
Αλλά δυστυχώς έτσι είναι στον αθλητισμό!
"Δοκάρι και μέσα" ήρωας, "δοκάρι και έξω".......  
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να αναφέρω ότι η πρόκριση της Εθνικής Παγκορασίδων στην τετράδα του Πανευρωπαϊκού, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες!
Τα κορίτσια πιστεύω ότι κατόρθωσαν κάτι, που ούτε τα ίδια  το πίστευαν στην αρχή, όπως και κάνεις άλλωστε που ασχολείται  με αυτές τις ηλικίες.
Έχουν γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ! 
Σίγουρα η πρόκριση στον τελικό θα ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι μας, αλλά μην ξεχνάμε ότι προκρίθηκαν οι δυο μεγαλύτερες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Βόλεϊ (και όχι μόνο) των οποίων οι χώρες  δίνουν πολύ μεγάλη σημασία και προσοχή στις αναπτυξιακές ομάδες τους.
Με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας όμως, αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ κοντά τους και ας θεωρούμαστε-αν  έως τώρα "φτωχοί συγγενείς"! 

Με την ευκαιρία αυτή, θα πρέπει η Ομοσπονδία να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες και να μην ασχολείται περισσότερο με τους Άνδρες και τις Γυναίκες με δίμηνες και τρίμηνες προετοιμασίες και με αμφίβολα αποτελέσματα!

Και μη μου πουν ότι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι αυτήν την Εθνική ομάδα, γιατί θα τους υπενθυμίσω  ΕΔΩ  και ΕΔΩ  , ότι ήταν αυτή και η Παμπαίδων που  γύρισαν πίσω από τις προετοιμασίες τους, Σουφλί και Μουζάκι  πέρσι τέτοια εποχή, λόγω "οικονομικού λουκέτου", ενώ οι "μεγάλες" Εθνικές συνέχισαν κανονικά! 

Τα υπόλοιπα μετά τον σημερινό αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads