Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-07-30

Μια 12χρονη στο Πανευρωπαϊκό! Εμείς θα το τολμούσαμε;


Το site της  CEV, με τίτλο:  "Bianca Cucu – Το 12χρονο wunderkind της Ρουμανίας στο #EuroVolleyU17W" κάνει μνεία ΕΔΩ  στο νέο ταλέντο του Ρουμάνικου βόλεϊ, Bianca Cucu!

Σε μετάφραση:
Η νεότερη παίκτρια που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον τελευταίο γύρο του φετινού #EuroVolleyU17W γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2010. Δεν είναι άλλη από την Bianca Cucu, την εξωτερική επιθετική της Ρουμανίας, η οποία είναι μόλις 12 ετών και επτά μηνών!
Ο Cucu θεωρείται ως το πιο πολλά υποσχόμενο ταλέντο της Ρουμανίας στο άθλημα. Ο παίκτης του C.S.S. Η Buzau και η εθνική ομάδα U17 δεν έχουν κλείσει ακόμη τα 13 και παρόλα αυτά ήταν ήδη μέλος του ομίλου στους ευρωπαϊκούς προκριματικούς που διεκδικήθηκαν νωρίτερα φέτος, όταν συνήθως σκόραρε τους περισσότερους πόντους για την ομάδα της. Το 2022 κέρδισε το λεγόμενο μίνι πρωτάθλημα με τον σύλλογό της και η Bianca εξελέγη η καλύτερη παίκτρια της σεζόν στον διαγωνισμό.
Με ύψος 182 εκατοστά, η Cucu σημείωσε εντυπωσιακή εμφάνιση για τη Ρουμανία, όταν κέρδισε την πρώτη και μοναδική επιτυχία στο ηπειρωτικό τουρνουά της Békéscsaba, υπερνικώντας την Ουγγαρία στο τάι μπρέικ. Η Cucu σημείωσε 16 πόντους στη διαδικασία. Όπως είπε, έχει κληρονομήσει την αγάπη για το άθλημα από τη μητέρα της. Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο γιατί σίγουρα θα έρθουν περισσότερα από την Bianca τα επόμενα χρόνια!

Δυο παρατηρήσεις - σχολιασμοί στο δημοσίευμα:

1.Θα επέτρεπαν οι δικοί μας υπεύθυνοι να συμμετάσχει μια 12χρονη στον Μαραθώνιο των συνεχόμενων αγώνων του Πανευρωπαϊκού,  όπως οι Ρουμάνοι;

2. Μαθαίνουμε ότι στην Ρουμανία διοργανώνουν και πρωταθλήματα Μίνι!
Εμείς ούτε Παγκορασίδων!


1 σχόλιο:

  1. Κάντε 6 τις ξένες καί μετά ψάξτε να βρείτε τί φταίει.... τίποτα δεν μάθατε από το μπάσκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads