Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-06-26

Άθλος Ορεστιάδας: Έναρξη συνεργασίας με τον Ρουμάνο προπονητή Cristian Chitigoi!


Το Τ.Α.Α. Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 45χρονο Ρουμάνο πρώην προπονητή της Ραπίντ Βουκουρεστίου και ομοσπονδιακό τεχνικό των εθνικών ομάδων K19, K21 της Ρουμανίας, Cristian Chitigoi ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Volleyleague 2023-2024.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1978 στο Βουκουρέστι. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια, όντας γιος του Constantin Chιtigoi, ενός από τους σπουδαιότερους βολεϊμπολίστες και προπονητές όλων των εποχών στη χώρα του και μέλος της Εθνικής Ρουμανίας που κατέλαβε την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου.

 Η επιλογή της διοίκησης στο πρόσωπο του Cristian έγινε με κριτήριο το γεγονός, ότι πρόκειται για ένα νέο, φιλόδοξο, με “δίψα” για δουλειά  τεχνικό, του οποίου η εμπειρία και οι σημαντικές παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος, αναμένεται να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στη μάχη της διάκρισης της ομάδας μας στη φετινή Volleyleague ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads