Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-06-30

"Διακλιμακιακό": Οκτώ κορίτσια από 'Εβρο, έως τη Χαλκίδα!


Όπως είχαμε προβλέψει  στις 8 Ιουνίου 2023, με τίτλο "Διακλιμακιακά τέλος"  "Ο θεσμός των Διακλιμακιακών όπως τον ξέραμε (φώτο), δηλαδή να  συγκεντρώνονται τα καλύτερα παιδιά από κάθε Ένωση, να δίνουν αγώνες μεταξύ τους και να επιλέγονται αυτά που ξεχωρίζουν (περίπου 20) και να συνεχίζουν την προετοιμασία ως Εθνική Παμπαίδων  και Παγκορασίδων, ξεχάστε τον!!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το Διακλιμακιακό (ίσως να το αλλάξουν και όνομα) τόσο των αγοριών 2009-10, όσο και των Κοριτσιών 2009-10, θα διεξαχθεί αρχές Ιουλίου (μάλλον στην Κρήτη), αλλά όχι όπως τον ξέραμε έως τώρα, αλλά με την συμμετοχή είκοσι (20) αθλητών και είκοσι (20) αθλητριών!!!!! Δεν θα αναφέρω περισσότερα, πιστεύοντας ότι θα επέμβει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ  Γιώργος  Καραμπέτσος και ο αντιπρόεδρος, Κώστας Χαριτωνίδης, που είναι και  πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης και θα αλλάξει η απόφαση! "

Στο μόνο που πέσαμε έξω, ήταν τελικά  ο αριθμός, (24 και 26).

Χθες λοιπόν η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τα ονόματα των αγοριών και κοριτσιών (γεν. 2009-10) που θα  συμμετέχουν στην "Αξιολόγηση αθλητών και αθλητριών ηλικιακής ομάδας 2009-2010 στο Ηράκλειο Κρήτης" καταργώντας όχι μόνο τον αριθμό που συμμετείχαν παλιά, άλλα και τον θεσμό των Διακλιμακιακών συγκεντρώσεων, αλλάζοντάς τον μάλιστα και ονομασία!

Τώρα ποιος έξυπνος σκέφτηκε αυτόν τον τίτλο "Αξιολόγηση",  όταν καλεί μια αθλήτρια απ την ΕΣΠΕ Θράκης, μια απ την ΕΣΠΕΜ, τέσσερις απ την ΕΠΕΣΘ, δύο από ΕΣΠΕΚΕΛ και  ΚΑΜΙΑ από την ΕΣΠΕΔΕ;;;

Δηλαδή θα αξιολογήσουν την μια αθλήτρια, π.χ  από την ΕΣΠΕΜ; Αφού ειναι μία, γιατί την καλούν;

Και τον Σεπτέμβριο όταν ξεκινήσουν πάλι τα κλιμάκια, γιατί να συνεχίσουν να προσέρχονται στις προπονήσεις, διανύοντας δεκάδες χιλιόμετρα τα υπόλοιπα παιδιά της ΕΣΠΕΜ, όταν γνωρίζουν ότι η επιλογή έχει πραγματοποιηθεί; 

Μπορούν να μας εξηγήσουν με ποια κριτήρια  έγινε η επιλογή,  καθώς δεν έχει αναλάβει κάποιος Ομοσπονδιακός επίσημα την μελλοντική Εθνική Παγκορασίδων, ώστε να αναλάβει και τις ευθύνες των επιλόγων του και μάλιστα δίχως να τα δουν, πάρα μόνο από τα σωματομετρικά και τις προτάσεις των κατά τόπους ΠΟΠ;  

Υ.Γ. 1 Εντάξει, αφού "πληρώνει η Κρήτη", καλά κάνατε και πήρατε 6 αθλήτριες, αλλά κάπου να κρατάμε τα προσχήματα και τις ισορροπίες. Γιατί ξαφνικά δεν έγινε το νησί και η .....μητρόπολη του Βόλεϊ! 

Υ.Γ. 2 Δεν γνωρίζω αν επηρεάστηκαν από  το libero volley ή όχι, αλλά ειναι σωστή η έγκαιρη ανακοίνωση των ονομάτων, ώστε τα παιδιά και οι γονείς τους να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Υ.Γ. 3 Και μη μου πείτε ότι αναφέρομαι συνεχώς στην κατηγορία των Παγκορασίδων! Το κάνω γιατί είναι αυτή  με τον μεγαλύτερο αριθμό (75% περίπου) από τους αθλητές-τριες που ασχολούνται με το βόλεϊ!

Υ.Γ. 4 Αν δεν μπορούν να οργανώσουν ένα Διακλιμακιακό και με έναν αντιπροσωπευτικό αριθμό από όλες τις Ενώσεις, λίγο υπομονή! Ένα χρόνο!

ΜΠΑΚΑΡ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads